Jamie Lee Curtis legalább olyan jól sikít a zuhany alatt, mint édesanyja

fénykép sikítás fotó jelenet film Janet Leigh Psycho zuhanyzás Jamie Lee Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves színésznő közösségi oldalán emlékezett meg néhai édesanyjáról, Janet Leighről egy nem mindennapi fotóval.

A filmtörténet egyik leghíresebb jelenetét vitte színre Janet Leigh, amikor megtámadták a zuhany alatt Hitchcock 1960-ban készült filmjében, a Psychóban. Íme, egy ki emlékeztető:

A színésznő alakítását Oscar-jelöléssel és Golden Globe-díjjal jutalmazták. Nem feledte édesanyját Jamie Lee Curtis sem: az 56 éves színésznő, akinek szeretett anyukája 2004 októberében hunyt el, Twitteren emlékezett meg a néhai Janetről és az ikonikus jelenetéről egy rendhagyó fényképpel.

Forrás: Twitter/Jamie Lee Curtis

Híres anyák és lányaik - Áldás vagy átok a családi név?

Nem könnyű ismert szülők árnyékában felnőni, hisz az állandó hasonlítgatás nyomasztó terhet jelenthet. Ám vannak olyan gyerekek is, akik tehetségükkel ellensúlyozni tudták mindezt, és akiket a családi kötelék összetartó ereje fantasztikus teljesítményekre sarkallt. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a lányokat, akik legalább annyira legendás személyiségekké váltak, mint neves mamájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.