Sophie Marceau ismét kivillantotta melleit Cannes-ban

mell Sophie Marceau átlátszó ruha Cannes 2015 melltartó nélkül blézer Cannes-i filmfesztivál villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs cannes-i filmfesztivál cicik nélkül! A francia színésznőnek megint összejött az, ami miatt annak idején róla beszélt az egész világ.

Emlékeztek még Sophie Marceau 2005-ben elkövetett divatbakijára? Akkor tényleg úgy tűnt, a véletlen játéka oldotta ki a francia színésznő ruhapántját, hogy aztán feltárja Sophie bal keblét.

Már éppen kezdtük elfelejteni a kínos villantást, ám a 68. cannes-i filmfesztivál egyetlen hazai zsűritagja, aki a bugyiját már megmutatta egyszer, gondoskodott arról, hogy fennmaradjon a neve - pontosabban a blézere alá húzott, melltartó nélkül viselt áttetsző felsője tett róla.

Ki volt Cannes szépe a nyitónapon?

Julianne Moore igazi végzet asszonyaként vonult végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, Lupita Nyong'o megvédte stílusikon címét és megtaláltuk a francia Beyoncét - nézd meg ITT a nyitónap legemlékezetesebb ruhakölteményeit.

Itt azonban már szó sincs semmiféle véletlenről. A franciák egyébként már el is kezdték hasonlítgatni Sophie Marceau 2005-ben és most megmutatott cicijeit, és bizony arra jutottak, most sokkal teltebb, mint 10 évvel ezelőtt. Mik ki nem derülnek egy ártatlannak indult villantásból...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.