Elképesztő fotó! Három héttel a szülés után fejen állva jógázik Hilaria Baldwin

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin -
szülés Hilaria Baldwin Alec Baldwin jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin felesége 3 hete adott életet második gyermekének, most pedig máris visszatért kedvenc mozgásformájához: a jógához.

Júniusban született meg a pár második gyermeke, Rafael Thomas Baldwin. A jógamániás celebfeleség, aki kismamaként is nagyon dögös volt, máris visszatért az ászanák világába, ráadásul bikiniben és fejen állva mutatta meg, milyen jó formában van a szülés után.

Forrás: Instagram/ Hilaria Baldwin

Demi Moore és Bruce Willis lánya elképesztően dögös bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-rumer-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-egyre-dogosebb-furdoruhaban.htmlRumer Willis egyre többször lep meg minket dögös fotóival. Ezúttal amerikai zászlós bikiniben pózolt.Ez Zsír!--Dukai Regina tovább folytatja a tengerparti szexizésthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150704-dukai-regina-ujabb-dogos-kepeket-posztolt-gorogorszagi-nyaralasarol.htmlA híresség Görögországban, Szkopelosz szigeten tölti vakációját, ahonnan meseszép képeket posztol.Ez Zsír!--A 40 éves Eva Longoria bikiniben mutatta meg dögös alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150704-eva-longoria-szineszno-a-spanyol-tengerparton-mutatta-meg-dogos-alakjat.htmlA színésznő a spanyol tengerparton irigylésre méltó alakot villantott. 40 évesen bizony mi is szeretnénk így kinézni.Ez Zsír!--Túl kövérek voltak, hogy szexeljenek! 83 kilót kellett fogyniuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150701-tul-koverek-voltak-hogy-szexeljenek-83-kilot-kellett-fogynia-anglia-legkoverebb-parjanak.htmlSteve és Michelle Beer 350 kilósak voltak, amikor összeházasodtak, de a házasságot a méretes testük miatt több mint egy évig nem tudták elhálni.Ez Zsír!ThinkstockBőséges reggeli és mindennapi csoki - Kiderült Audrey Hepburn alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150705-audrey-hepburn-vekony-alakjanak-titka-fia-luca-dotti-konyvebol-kiderult.htmlMinden nap reggelizett, evett csokit és havonta egyszer „detox-napot" tartott a néhai világhírű filmszínésznő. Fia lerántotta a leplet édesanyja alakjának titkáról.Ez Zsír!NorthfotoKézen állás közben csókolózott Berki Krisztánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150705-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-kezen-allas-kozben-csokolozott-felesegevel.htmlRomantikázás sportoló módra: nem mindennapi helyzetben váltott csókot egymással az olimpikon és felesége.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.