Ma nyitott meg Jamie Oliver budapesti étterme

étterem szakács Jamie Oliver étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók hónapok óta várják ezt a napot, hiszen ma délben végre megnyitotta kapuit a "pucér szakács" első közép-európai étterme. A Budai Várban nyíló hely néhány lépésre lesz a Mátyás templomtól. 

A Jamie Oliver és olasz mentora Gennaro Contaldo séf együttműködésével létrejött, az érthető és laza olasz konyhát népszerűsítő Jamie’s Italian étterem már milliók tetszését elnyerte világszerte - írja az Origo.

Forrás: Jamie's

A budapesti Jamie's Italian Olaszország és a régió legjobb alapanyagaiból dolgozik, a beszállítók és termelők felkutatása több mint 10 hónapot vett igénybe, legtöbb esetben szabadtartású vagy bio alapanyag felelt meg a szigorú nemzetközi előírásoknak, melyek betartását a londoni központból rendszeresen ellenőrzik majd.

Micsoda falatok! Forrás: Jamie's

"Éttermet nyitni Budapesten nagyon inspiráló. A Budai Várnál elképzelni sem tudok szebb helyszínt. Egy szuper helyi partnerrel dolgozunk, akivel már most elkezdtük a beszállítók, termelők és munkatársak keresését. Alig várom, hogy tavasz legyen és kinyissuk a kapukat!" - mondta korábban a sztárszakács.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.