Szegedi Szabadtéri Színpad próba Szinetár Dóra Szegedi Szabadtéri Játékok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színésznőként volt alkalma sok mindent kipróbálni, még férfiakat is alakított a színpadon, de van, ami még nem fordult elő az életében. Ez derül ki most!

Szinetár Dóra igazi átalakulóművész a színpadon, nagyon sokszor alakulhatott már át a színésznő. Magánéletében sem kevésbé színes egyéniség, mégis akad olyan, amit soha életében nem csinált még.

8 világsztár döbbenetes étkezési szokásahttp://www.life.hu/kult/20160530-8-vilagsztar-selena-gomez-lady-gaga-bill-gates-hugh-hefner-gwyneth-paltrow-mariah-carey-angelina.htmlTücskök, bogarak, 200 dolláros smoothie-k, csoki csalamádéval – és ez csak néhány azok közül a furcsa étkezési szokások közül, amelyeknek a világsztárok hódolnak. Íme, a legelképesztőbbek. KultOrigoNélkülük sehová! Corgijaival pózol a kutyaimádó Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/kult/20160601-ii-erzsebet-kiralyno-corgi-kutyaival-pozol-a-vanity-fair-magazin-cimlapjan.htmlA köztudottan nagy állatbarát Erzsébet királynő a Vanity Fair címlapján kapott helyet imádott corgijaival együtt. KultOrigoMolnár Áron elárulta, mitől dobban meg a szíve!http://www.life.hu/kult/20160601-molnar-aron-elarulta-mitol-dobban-meg-a-szive.htmlA piszkosul tehetséges és jóképű magyar színész bevallotta, hogy mi az, ami megdobogtatja a szívét, de azt szemérmesen elhallgatta, mit csinálna a szabad ég alatt! KultOrigoTóth Gabiból házisárkány letthttp://www.life.hu/kult/20160601-toth-gabi-enekesno-a-shrek-cimu-musicalben-hazisarkany-lett.htmlAz énekesnő megmutatta, milyen egy szexi sárkány, amikor tűzokádás helyett énekel. Kult--5 szívszorító film a franciáktól - ezeket mindenképpen látnod kellhttp://www.life.hu/kult/20160415-5-szivszorito-film-a-franciaktol.htmlA Franciaországban hamarosan megkezdődő futball Európa-bajnokság kapcsán összegyűjtöttük az öt kedvenc filmünket, amit a franciáknak köszönhetünk. Zsebkendőket elő! Kult--Ma lenne 90 éves Marilyn Monroe, a szexszimbólumhttp://www.life.hu/kult/20160601-marilyn-monroe-junius-elsejen-szuletett-90-evvel-ezelott-los-angelesben.htmlNorma Jeane Mortenson néven ezen a napon látta meg a napvilágot Marilyn Monroe 90 évvel ezelőtt Los Angelesben. Karrierjét a véletlen szerencsének köszönheti, de nem kellett sok, hogy Amerika ünnepelt sztárjává váljon. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.