Mága Jenniferen élcelődött a sztárvilág: Mága Zoltán a Facebookon reagált

Mága Jennifer Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önálló koncertet ad Mága Jennifer, a rendezvény plakátai pedig az egyik zenei menedzsernek nem tetszettek és gúnyolódni kezdett a lányon. A Facebook-poszt alatt az élcelődésbe több sztár is bekapcsolódott, és belekeverték az ügybe a zenész photoshopbakiját is. Mága Zoltán a Facebookon reagált: El a kezekkel a gyermekemtől! címmel hosszú posztot tett közzé. Felháborodása érthető, az azonban kevésbé, hogy miért zavar bárkit is Jennifer sikere. 

"(...) Közszereplő vagyok, vegyék a bátorságot, álljanak elém, fogalmazzák meg kritikájukat akár művészeti, akár karitatív, vagy emberi cselekedeteim, tevékenységeim miatt, de ebbe ne akarják belevonni a gyermekeimet, mert ők nem lehetnek sem felelősei, sem pedig áldozatai az én ismertségemnek" - írja.

"Meggyőződésem, hogy az irigység és féltékenység állhat a hátterében annak a hangulatkeltésnek, hogy egy fiatal, pályája elején álló énekest olyan előadók bírálják a közösségi portálokon, akiknek előadói pályája leszállóágban van, és évtizedek óta nem tudják visszaszerezni egykori ismertségüket, népszerűségüket. Az előadóművészetben tevékenykedők tisztában vannak azzal, hogy a sikeresség egyik kulcsa a hatékony marketing, mert ez által lehet például a jegyeladásokat fellendíteni. Sajnálatos, hogy az egykor sikeres és ismert előadók mindezt elfelejtik, és azt is, hogy énekesi pályájuk kezdetén ők maguk is komoly erőfeszítéseket tettek, áldozatokat hoztak népszerűségük megteremtéséért" - teszi hozzá a hegedűművész

A teljes levél az alábbi posztban olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.