Önálló koncertet ad Mága Jennifer, a rendezvény plakátai pedig az egyik zenei menedzsernek nem tetszettek és gúnyolódni kezdett a lányon. A Facebook-poszt alatt az élcelődésbe több sztár is bekapcsolódott, és belekeverték az ügybe a zenész photoshopbakiját is. Mága Zoltán a Facebookon reagált: El a kezekkel a gyermekemtől! címmel hosszú posztot tett közzé. Felháborodása érthető, az azonban kevésbé, hogy miért zavar bárkit is Jennifer sikere. 

"(...) Közszereplő vagyok, vegyék a bátorságot, álljanak elém, fogalmazzák meg kritikájukat akár művészeti, akár karitatív, vagy emberi cselekedeteim, tevékenységeim miatt, de ebbe ne akarják belevonni a gyermekeimet, mert ők nem lehetnek sem felelősei, sem pedig áldozatai az én ismertségemnek" - írja. 

"Meggyőződésem, hogy az irigység és féltékenység állhat a hátterében annak a hangulatkeltésnek, hogy egy fiatal, pályája elején álló énekest olyan előadók bírálják a közösségi portálokon, akiknek előadói pályája leszállóágban van, és évtizedek óta nem tudják visszaszerezni egykori ismertségüket, népszerűségüket. Az előadóművészetben tevékenykedők tisztában vannak azzal, hogy a sikeresség egyik kulcsa a hatékony marketing, mert ez által lehet például a jegyeladásokat fellendíteni. Sajnálatos, hogy az egykor sikeres és ismert előadók mindezt elfelejtik, és azt is, hogy énekesi pályájuk kezdetén ők maguk is komoly erőfeszítéseket tettek, áldozatokat hoztak népszerűségük megteremtéséért" - teszi hozzá a hegedűművész

A teljes levél az alábbi posztban olvasható.