Csoda korban élünk: színészek meséltek a színházi darab premierje után

színház Thália Színház Nagy Viktor Szervét Tibor premier Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az írók mindig gyanúsak, de ilyen gyanúsak még sohasem voltak... A Thália színház Csoda korban élünk című darabjának premierje után beszélgettünk a színészekkel.

Amikor Rákosi elvtárs kedvencét, Sass Tibort felterjeszti Sztálin-díjra, a költővel egy idelátogató olasz riporter készít interjút. A szigligeti alkotóházban mindennek hiba nélkül, terv szerint kell mennie. Csakhogy ellopták a kapucsengőt, rossz helyre kézbesítették a besúgó-jelentést, az államvédelmi kísérő elkallódott útközben... és Sass Tibor halott. Michael Frayn Balmoral című, fergeteges bohózatának magyar változatában mindenki előtt egy kiút marad: hogy más bőrébe bújik. Aki a hulla bőrébe bújik, annak a legnehezebb.

És hogy hogyan élték meg a színdarab premierjét maguk a sztárok, arról az alábbi videóban mesélnek. Schell Judit, Szervét Tibor és Nagy Viktor is elmeséli személyes élményeit:

Őfelsége moziba megy: angol királynők a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20171002-kiralynok-a-filmvasznon.htmlMár játsszák a hazai mozik a Viktória királynő és Abdul című filmet, amiben a remek angol színésznő, Judi Dench alakítja a legendás 19. századi angol uralkodónőt. Híres királynőből pedig volt több (sőt van) is az angoloknak a történelem során, és előszeretettel készítettek róluk filmeket - mi pedig összegyűjtöttük közülük a legemlékezetesebbeket. Kult--Michael Madsen, Quentin Tarantino kedvenc színésze 60 éves letthttp://www.life.hu/kult/20170925-michael-madsen-60-eves-lett.htmlA mai napon ünnepli hatvanadik, jubileumi születésnapját Michael Madsen, aki a jellegzetesen reszelős hangjával és cápamosolyával oly emlékezetesen formált már meg mindenféle rosszfiúkat a filmvásznon - még akkor is, ha a sztoriban történetesen a jó oldalon állt. Az ünnepeltet a legemlékezetesebb szerepeire visszatekintő videós összeállításunkkal köszöntjük. Kult--Tom Hardy 40 éves - Hollywood angol szívtiprójának legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170918-tom-hardy-legemlekezetesebb-szerepei.htmlA napokban ünnepelte jubileumi, negyvenedik születésnapját Tom Hardy, aki angol szépfiúból lett hollywoodi sztár, és aki hiába szeret minden szerepében morcosan morogni, mégis a legkülönfélébb figurákat képes eljátszani, ráadásul emlékezetes módon. A jeles alkalomból a legfontosabb szerepeiből válogattunk, videók kíséretében. Kult--Interjú Bíró Lajos séffel: A jó ételek vonzzák a turistákathttp://www.life.hu/kult/20170913-interju-biro-lajos-seffel.htmlA gasztronómiai különlegességekre fogékony ínyencek szemében ő nem egy televíziós főzőműsor zsűritagja, hanem a hazai szakácsművészet egyik legenergikusabb és legkülöncebb képviselője, aki nem ismer kompromisszumot, ha minőségről van szó. Idén ősszel a sárvári Spirit Hotelben meghívott vendégszakácsként Bíró Lajos egy vérbeli, magyaros menüsorral kényezteti el a vendégeket. Kult--7 nagyon furcsa páros a mozibólhttp://www.life.hu/kult/20170904-het-nagyon-furcsa-paros-a-mozibol.htmlMár játsszák a hazai mozik a Sokkal több, mint testőr című filmet, amiben Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson alkot nagyon különös duót: az egyikük egy bérgyilkos, a másik pedig egy rá vigyázó testőr. A hasonlóan bizarr párosítások persze nem ritkák a mozivásznon - össze is gyűjtöttük a kedvenceinket! Kult--A Pappa Pia elődei: a kedvenc magyar zenés filmjeinkhttp://www.life.hu/kult/20170829-a-pappa-pia-elodei-a-kedvenc-magyar-zenes-filmjeink.htmlMost, hogy a jelek szerint (és a negatív kritikák ellenére) nagy mennyiségben vándorolnak a hazai nézők a mozikba a Pappa piára, idejének éreztük listára gyűjteni a legfontosabbnak tartott és szívünknek kedves magyar zenés filmeket - avagy így is lehet csinálni. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.