Lendületes koncertet adott Budapesten Rod Stewart

Forrás: Live Nation -
Rod Stewart koncert Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 73 éves Rod Stewart lendületes koncertet adott a budapesti rajongóknak a Papp László Sportarénában: az énekes mindent beleadott. 

A legnagyobb slágereit hozta el Rod Stewart a magyar rajongóknak, akik nagyon várták, hogy itthon láthassák végre a nagy sztárt a színpadon. A 73 éves énekes nem okozott csalódást, korát meghazudtoló energiával kezdte el a kétórás show-t, melyet a Papp László Budapest Sportarénában tartott.

Rod Stewart energikus koncertet adott Forrás: Live Nation

Az énekes lendülete a nézőkre is hatott: hiába volt ülőkoncert, sokan felpattantak a helyükről egy-egy gyorsabb sláger hallatán. Mindenkit magával ragadott a remek hangulat, melyet az énekes varázsolt, ehhez természetesen hozzájárult a gyönyörű színpadkép is, a hatalmas kivetítők és a táncosok, de a lényeg természetesen akkor is Rod Stewart volt, az érces hangja, és az, hogy csaknem 8 év után végre ismét Magyarországon adott koncertet. Úgy repült el a show két órája, mintha csak egy pillanat lett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.