Kiadják az albumot, amelyen Avicii a halála előtt dolgozott

Forrás: Getty Images/Wirelmage/Mike Pont Photography -
halál öngyilkos dalok öngyilkosság Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan egy éve lesz, hogy Avicii mindössze 28 évesen véget vetett az életének. A DJ közel állt egy album elkészítéséhez, ezeket a dalokat akarják most kiadni.

Avicii a sokkoló öngyilkossága előtt a visszatérésén dolgozott, közel állt egy teljes album elkészítéséhez. Egy évvel a DJ halála után most ki akarják adni a dalait. Avicii családja megengedte a dalszerzőnek, akivel a 28 éves DJ együtt dolgozott, hogy befejezze a számokat, amiket hamarosan mindenki meghallgathat.

Avicii egy albumon dolgozott a halála előtt, amit most kiadnak Forrás: Getty Images/Wirelmage/Mike Pont Photography

Az első, SOS című számot április 10-én teszik közzé, ezt követi majd a többi. A család közleményben tudatta, hogy miért döntöttek így: nem akarták Avicii munkáját elzárva tartani, hiszen azért dolgozott, hogy a rajongók hallhassák a dalokat. Az album bevételei a Tim Bergling Alapítványhoz kerülnek, amelynek célja a mentális betegségek segítése és az öngyilkosságok megelőzése – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.