Elhunyt Doris Day, az 50-es, 60-as évek filmjeinek igazi csillaga

Forrás: Bandphoto / uppa.co.uk/Bandphoto / Uppa.Co.Uk -
halál színésznő film kultúra Doris Day
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fekete-fehér filmek igazi csillaga volt Doris Day színésznő, aki 97 éves korában a napokban elhunyt. 

Románc a nyílt tengeren, Pizsama-játék, A nagy riport – csak néhány azok közül a filmek közül, amelyekben Doris Day szerepelt.

A filmcsillag hétfőn hunyta le örökre a szemét, 97 éves volt. A hírt az általa alapított jótékonysági szervezet, a Doris Day Animal Foundation jelentette be. A színésznő bár 4-szer házasodott, csak egyetlen fia született, Terry Mulcher, aki 2004-ben elhunyt – írja a Daily Mail.

Doris Dayt unokája és rajongói gyászolják.

Világszerte imádták Doris Dayt Forrás: Bandphoto / uppa.co.uk/Bandphoto / Uppa.Co.Uk

Michael Schumacher új oldalát ismerhetjük meg a róla készülő dokumentumfilmbenhttp://www.life.hu/kult/20190513-michael-schumacher-uj-oldalat-ismerhetjuk-meg-a-rola-keszulo-dokumentumfilmben.htmlVárhatóan decemberben mutatják be a Michael Schumacher életéről szóló dokumentumfilmet. A rendező most elárulta, hogy nem csak mint sportolót láthatjuk a pilótát. Kult--Elhunyt a Twin Peaks sztárja, Peggy Liptonhttp://www.life.hu/kult/20190513-elhunyt-a-twin-peaks-sztarja-peggy-lipton.htmlPeggy Lipton, a Twin Peaks sztárja 72 évesen életét vesztette: rákbetegségben hunyt el. Kult--Elhunyt Vass Éva színésznőhttp://www.life.hu/kult/20190512-elhunyt-vass-eva-szineszno-gabor-miklos-felesege.htmlMeghalt Vass Éva, Jászai Mari-díjas színésznő: 85 éves volt. Kult--Izraelben készül az Eurovíziós Dalfesztiválra Pápai Jocihttp://www.life.hu/kult/20190511-izraelben-keszul-az-eurovizios-dalfesztivalra-papai-joci-enekes.htmlTúl van az Eurovíziós Dalfesztivál első próbáján Pápai Joci. A Magyarországot képviselő énekes számára szinte már rutinnak számít a menetrend, hiszen 2017-ben is ő képviselte hazánkat a megmérettetésen. Kult--50 éves lett a világszép színésznő: 20 érdekesség Cate Blanchettrőlhttp://www.life.hu/kult/20190510-50-eves-cate-blanchett.htmlTudtad, hogy mit vitt haza A gyűrűk ura forgatásáról? Hogy ki a kedvenc színésznője? Hogy milyen Oscar-rekordokat tart? Hogy mikor játszott férfit? Mindezt és még sok mást most megtudhatsz Cate Blanchettről, aki ma ünnepli 50. születésnapját. KultOrigoMagyar bulin mutatkozott be Tel-Avivban Pápai Jocihttp://www.life.hu/kult/20190512-magyar-bulin-mutatkozott-be-telavivban-papai-joci-eurovizios-dalfesztival.html A magyar kulturális évad keretében szervezett magyar bulin mutatkozott be szombat este Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál előtt Tel-Avivban.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.