Öt új film és sorozat, amit ne hagyj ki júniusban

HBO GO film sorozat Will Ferrell karantén Eurovíziós Dalfesztivál Netflix 13 okom volt Az első áruló mozi cinego Cinemax Rachel McAdams premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járvány lecsengőben, a moziba járásra már nem kell túl sokat várnunk, de az új filmbemutatókra még egészen biztosan, így egyelőre marad az otthoni film- és sorozatnézés, melyhez a tévécsatornák és netes tartalomszolgáltatók igyekeznek a járványhelyzetben bőséges, új fogyasztanivalót szolgáltatni. Összegyűjtöttük a legígéretesebb júniusi debütálókat, és reméljük, hogy a következő hónapban már beülhetünk a nagyvászon elé is.

13 okom volt (13 Reasons Why) 4. évad

Hazai netes premier: 06.05. (Netflix)

Hogy a Netflix sorozata egy rendkívül kényes témával, a tinédzser öngyilkossággal alaposan beletrafált valamibe, az kiderült a 13 okom volt indulását követő reakciókból néhány évvel ezelőtt. Hogy mindez nem csak a témáról és provokációról szólt, az pedig kiderült abból, hogy immár a negyedik évad indul el a sorozatból júniusban. Egyben az utolsó is, így megtudhatjuk, hogyan záródik le az oly sokak érdeklődését felkeltő történet.

Az első áruló (Il traditore)

Hazai netes premier: már elérhető a Cinego kínálatában

A koronavírus okozta járvány és a mozik bezárása épp Az első áruló tervezett mozis premierjének tett keresztbe, de ez az olasz maffiafilm most cserébe online debütál a hazai művészmozik új streamingszolgáltatója, a Cinego révén. A film megtörtént esetet dolgoz fel, annak a Tommaso Buscettának a történetét, aki a szicíliai maffia, a Cosa Nostra köreiből elsőként volt hajlandó tanúskodni a szervezet ellen, ezzel pedig óriási felfordulást okozott a nyolcvanas évek Itáliájában.

Nyomkeresők (Trackers)

Hazai netes és tévés premier: 06.06. (HBO GO), 06.20. (Cinemax)

Három történet szálai keverednek össze az egzotikus környezetben, a dél-afrikai Fokvárosban játszódó minisorozatban. Gyémántcsempészetre szakosodott bűnözők akciója, nemzetközi terroristák titkos tevékenysége, valamint az állambiztonsági szervek nyomozása fér meg egymás mellett a Deon Meyer sikerregényéből készült szériában.

Perry Mason (Perry Mason)

Hazai tévés premier: 06.22. (HBO)

Az amerikai krimiirodalom és tévétörténet legendás védőügyvédje új formában tér vissza a képernyőkre, sőt az HBO sorozatából azt is megtudhatjuk, hogyan lett belőle az, aki. Hiszen most lecsúszott magánnyomozóként találkozhatunk vele a harmincas évek Los Angelesében, aki sötét ügyek után kutatva próbálja megmenteni az ártatlanokat, és persze saját magát.

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története (Volcano Man)

Hazai netes premier: 06.26. (Netflix)

Will Ferrell annyi más dolog után most az Eurovíziós Dalfesztiválból csinál viccet a Netflix új filmjében, és ha ezt ő teszi, akkor biztosak lehetünk benne, hogy igazán mókás lesz a végeredmény. Bizonyíték erre már az alábbi szokatlan előzetes is, amiben az izlandi Lars Erickssong (Will Ferrell) és Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) adják elő a „Volcano Man" című paródiadalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.