Nostradamus ezeket a csapásokat jövendölte még 2020-ra

Forrás: Shutterstock -
csapás jóslat Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nostradamus nevét mindenki ismeri, hiszen több jóslata is bekövetkezett már. Sajnos a jövőlátó 2020-ra még több csapást ígért, ami még vár ránk.

Állítólag a koronavírust is megjósolta 2020-ra Nostradamus, ahogy a világ több nagyobb csapását is előre látta a 16. század híres jósa. A jövőlátó IX. Károly francia király udvari orvosa volt, emellett csillagász-asztrológus, misztikus jós és gyógyszerész is.

Nostradamus jóslata szerint még több csapásra számíthatunk 2020-ban. Forrás: Shutterstock

De nem csak a koronavírust jövendölte meg idénre, hanem gazdasági világválságot és klímakatasztrófát is, durva viharokkal, vulkánkitöréssel, földrengéssel, a tengerszint megemelkedésével.
És ha mindez még nem lenne elég, Nostradamus úgy vélte, 2020-ban tör ki a 3. világháború is, ami 27 évig tart majd.

Jóslata szerint Szaúd-Arábia és Irán között komoly konfliktus várható, és azt is látta, hogy Donald Trumpot nem sikerül leváltani. Ellenben az Egyesült Királyságnak új uralkodója lesz, ugyanis II. Erzsébet királynő halálát is erre az évre jövendölte – írta meg az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.