Szomorú hírt közöltek a Toxikoma készítői

Forrás: instagram.com/molnar_aron_hivatalos -
drogprobléma film Toxikoma Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban októberre ígérték a Szabó Győző drogproblémáiról szóló filmet, a Toxikomát, de elhalasztották a premiert.

A fokozódó járványhelyzettel kapcsolatos előrejelzések okán, az eredeti októberi bemutató helyett, előreláthatólag a jövő év első felében érkezik a mozikba Herendi Gábor új filmje, a Toxikoma. "A visszajelzések alapján komoly érdeklődés mutatkozik a Szabó Győző azonos című könyvének sorsfordító eseményeit bemutató alkotás iránt, ezért úgy döntöttünk, megvárjuk, míg a biztonságos mozizást nem zavarhatja meg a vírus" – mondta Illés Gabriella, a Toxikoma producere.

Fiatal kollégáját tanította drogozni Szabó Győző, Molnár Áron Forrás: instagram.com/molnar_aron_hivatalos

Mint arról már korábban beszámoltak a hírek, a Toxikoma film Szabó Győző és Csernus doktor, az alfahím és az Istent játszó pszichiáter harcát, a két ego összefeszülését és a két ember baráttá válását mutatja be. Szabó Győzőt Molnár Áron és Csernus doktort Bányai Kelemen Barna, Kaszás Attila-díjas színész alakítja, Éva nővér szerepében pedig Török-Illyés Orsolyát láthatjuk, de mindezt, ha már biztonságosan mehetünk moziba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.