Ezt látnod kell: rajzfilm készült Müller Cecíliáról és Győrfi Pálról

Győrfi Pál Müller Cecília koronavírus rajzfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagysikerű Tomi és a vírus című rajzfilm még a járvány első hullámában készült. Ám az alkotók, a Tavaszi házaspár úgy döntöttek, folytatást is késztenek a második hullámra való tekintettel. Ebben pedig már Müller Cecília és Győrfi Pál is helyet kaptak.

A Tomi filmek igen népszerűek a YouTube-on, különösen a Tomi és a vírus című tavasszal készült alkotás nyerte el a rajongók tetszését. Éppen ezért az alkotók, a Tavaszi Házaspár eldöntötte, hogy most először készítenek egy folytatást az adott epizódból.

„Míg a tavasszal megjelent Tomi és a vírusban a vécépapír-felvásárlási láz, az otthontanulás, az időseknek történő bevásárlás és Orbán Viktor bejelentése állt a középpontban, a mostani, második részben a szórakozóhelyek 23 órakor történő bezárása, a buszokon kötelező maszkviselés, a védőfelszereléseken nyerészkedő kereskedők, a tünetek és a koronavírus-tesztelés áll a középpontban" – árulta el a Ripostnak Vass Mónika, majd hozzátette nagy hajtóerőt jelentett számára, hogy Orbán Viktor mellett ezúttal Győrfi Pált és Müller Cecíliát is megrajzolhatta.


Győrfi Pálnak is nagyon tetszett a rajzfilm, szerinte remekül ábrázolták a karakterét, különösen a füleit. De hozzátette:
„Ugyanakkor felhívnám a figyelmet, hogy a maszkok több szereplőnél is csak a szájat takarják, holott az orrot is fedniük kell."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.