Hatalmas bejelentés: Magyarországon rendezik az MTV EMA 2021-es show-ját

Forrás: Laszlo Balogh -
MTV EMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021-ben Magyarországot éri a megtiszteltetés, hogy otthont adjon a világ egyik legnagyobb popzenei ünnepének. A 28. MTV EMA díjátadó jövőre teljes egészében hazánkba költözik a legnagyobb nemzetközi sztárelőadókkal. Ezt a rendkívüli hírt nem sokkal az idei MTV EMA show megkezdése előtt, a felvezető műsorban jelentették be hivatalosan, november 8-án, vasárnap este.

Az idei MTV EMA-t a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó módon, több helyszínről jelentkezve állították össze, amiben a európai zenei ünnep történetében először Magyarország is szerepet kapott. A ma este 9 órától a magyar MTV-n is sugárzott virtuális show-ban az egyik díjvárományos DJ szupersztár, David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadon mutatja be zenei produkcióját. Palvin Barbara kalauzolásával a műsor Budapest mellett Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezik. Guettát követve jövőre már a nemzetközi zenei világ több nagy előadója is mind Magyarországon lép majd színpadra!

Magyarországon rendezik az MTV EMA 2021-es showját Forrás: Laszlo Balogh

Az MTV EMA díjátadók a látványos show-ról, a szórakoztató és vagány fellépésekről, valamint a közönség kedvenceiről szólnak, hiszen a díjat hagyományosan a rajongók által beküldött szavazatok alapján adják át a legnagyobb csillagoknak.

Az MTV EMA-t világszerte 180 országban közvetítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.