Dokumentumfilm készül a férfiról, aki részegen Celine Dion-ra változtatta a nevét

dokumentumfilm névváltoztatás Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thomas Dodd elment bulizni a barátaival, kicsit többet ivott a kelleténél, majd olyan fordulatot vett az élete, melyre ő sem számított.

Thomas Dodd tavaly év végén annyira berúgott, hogy egy meggondolatlan pillanatban Celine Dion-ra változtatta a nevét. Másnap nem is emlékezett tettére, viszont amikor megérkeztek a Mr. Celine Dion névre szóló iratai, akkor nagyon meglepődött.

A sztori azonban itt még nem ér véget, ugyanis egy japán rendező felfigyelt a rendkívüli esetre és úgy döntött, hogy dokumentumfilmet rendez Thomas Dodd történetéből, akit egy japán színész fog játszani - írja a LAD Bible.

- mesélte lelkesen Michael, aki a koronavírus-járvány miatt nem tud Japánba repülni, így online tartja majd a stábbal a kapcsolatot.

Azonban nem volt az egyetlen felkérés, amit a névváltoztatás hozott a fiatal srácnak. Mióta decemberben megváltoztatta a nevét, 36 országban készítettek interjút vele, és Ellen DeGeneres még 10 ezer dollárt is adományozott neki az orvosi tanulmányai befejezésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.