Jó hír a fesztiválozóknak: így döntöttek a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
Szegedi Ifjúsági Napok fesztivál SZIN
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglett az 5 millió beoltott, kezdődhet a fesztiválszezon Magyarországon! A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői is bejelentették, hogy augusztus végén a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal.

A SZIN Facebook oldalán tette közzé, hogy idén augusztus 25-29. között kerül megrendezésre a Szegedi Ifjúsági Napok, melynek a mottója "Szabadság & Szerelem" lesz. Ráadásul a szervezők a hosszú kihagyás miatt úgy döntöttek, hogy idén meghosszabbítják a fesztivált:

Szeged, 2018. augusztus 22. A Margaret Island zenekar koncertje a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) 2018. augusztus 22-án. MTI Fotó: Rosta Tibor Forrás: MTI/Rosta Tibor

Azt is kiemelték, hogy nem emelnek árakat, így a tavalyi – végül elmaradt – fesztivál árakon lehet idén is jegyeket vásárolni. Hamarosan a fellépők listája is nyilvánosságra kerül, jó hír, hogy az egy nap hosszabbítással idén 60-nal több magyar zenekarnak és előadónak tudnak fellépési lehetőséget biztosítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.