Böröndi Tamás váratlan halála után nincs nyugalom a Vidám Színpadnál. Az özvegy, Götz Anna és a művészeti igazgató, Straub Dezső nem találja a közös hangot. Sokan attól félnek, hogy a háborúskodás a legendás társulat vesztét okozza majd.

Az egykori igazgató, Böröndi Tamás halála óta háború dúl a Vidám Színpad háza táján. Starub Dezső nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az özvegy, Götz Anna hónapok óta nem veszi fel neki a telefont, ezért úgy érzi, új társulatot kell szerveznie, aminek már a neve is megvan: Budapesti Bulvárszínház. A társulat tagjai úgy érzik, választaniuk kell.

Straub Dezső és Götz Anna harca a társulat végét jelenthetiForrás: vidamszinpad.hu

"Én most ott vagyok két ember között, mert Anna fájdalmát is átérzem, és Dezső tetteit is megértem. Csak reménykedem, hogy rendbe jöhet minden, hogy tisztázzák a dolgokat, most még lenne rá alkalom, csak nehogy már túl késő legyen. Ha Dezső új társulatot alapít, és az elindul, akkor már nehéz lesz megmenteni a Vidám Színpadot" - mondta a BEST magazinnak Nyertes Zsuzsa színművésznő.

Beleznay Endre is úgy látja, a tragédia mindent átírt. Az elmúlt hetek történései alapján azt gondolja, hogya Vidám Színpad nem folytatódhat, abban a fomában biztosan nem, ahogyan eddig működött.