Kellemesen pulzáló dob és melengető vokál: augusztusi napfürdőre hív Kollányi Zsuzsi új dala

augusztus SuperStereo klippremier Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
SuperStereo és Kollányi Zsuzsi augusztusi napfürdőre hív Jó világ című, ritmusos, nyári dalával és táncos, vízparti klipjével.

A hazai elektronikus zene egyik kedvelt hírnöke, Laskai Viktor, azaz SuperStereo és a tehetséges énekesnő, Kollányi Zsuzsi új koprodukcióval debütál, amit lágyan lüktető ritmus vezet. A dobalapot maga az elektro-popzenész Viktor biztosította, akinek ütőhangszeres múltja olyan nevekhez köthető, mint Péterfy Bori & Love Band. Emellett ő a már-már ikonikusnak számító Bent a neved című sláger megalkotója, amiben Dé összetéveszthetetlen hangját is megismerhettük, legutóbb pedig a Unique együttes népszerű énekesnőjével, Völgyesi Gabival készített közös dalt.

A Jó világ a késő nyári, vízparti hangulatot idézi, a ragyogó hangú Kollányi Zsuzsi pedig táncos szerepben is feltűnik a videóban. Az előadó tavaly Lotfi Begivel és DR BRS-sel együtt adta ki hatalmas sikert arató Régi nyár feldolgozását, de az ő nevéhez köthető a többmilliós nézettségű, Majkával és Lotfi Begivel közösen megalkotott Valahonnan is. A kirobbanó formában lévő énekesnő életében karrierje mellett gyerekei játsszák a főszerepet, ők ihlették nemrég megjelent, Gyermek című dalát.

Megszólalt a Majkáékkal való szakításról Kollányi Zsuzsi: "Beszéltünk Petivel erről, igyekeztem meggyőzni, de ő nem hitt ebben"




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.