30 éves koráig nem volt barátnője az Amerikai pite Stiflerjének

Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Roy Rochlin -
magazin Amerikai pite Sean William Scott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerek születésnapját ünnepli az Amerikai pite-filmek révén sztárrá lett Seann William Scott, aki a magánéletében épp ellentétes figura, mint ahogyan a mozinézők megismerhették őt. De nem az egyetlen érdekesség, amit elolvashatsz a cikkünkben a 45 éves színészről.

3+3 testvér fogadta a születésekor.

A Minnesota állambeli Cottage Grove városában született, az édesanyja háztartásbeli, az édesapja gyári munkás volt. Mindkét szülője hozott a korábbi házasságából három-három gyereket a családba, így neki összesen hat idősebb féltesóval kellett megküzdenie a felnövése közben.

45. születésnapját ünnepli az Amerikai pite-filmek révén sztárrá lett Seann William Scott Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Roy Rochlin

Senki sem tudja, miért Seann, és nem Sean.

A keresztnevét teljesen egyedi módon írja, két 'n' betűvel a szokásos Sean forma helyett. Amikor ennek okáról kérdezte az édesanyját, homályos válaszokat kapott, és csak annyi derült ki, hogy Sean Connery után adták neki a nevet a szülei. Ő maga azzal szokott viccelődni, hogy jó eséllyel némi drogok is szerepet játszhattak a betű megduplázásában annak idején.

Jay és Néma Bob a fiatalkori hősei.

Nem messze nőtt fel attól az Eden Prairie plázától, ahol Kevin Smith a Shop-Show című filmjét forgatta akkoriban, aminek így persze óriási rajongója lett, legfőkébb a Jay és Néma Bob alkotta párosért lelkesedve. Ezért aztán nem is habozott egy percig sem, amikor később együtt dolgozhatott Kevin Smith-szel a Jay és Néma Bob visszavág esetében.

Amikor kirabolták, nem sok mindent találtak nála.

Kezdő színészként a Baywatch szereplőválogatására tartott Los Angelesben, amikor egy utcai banda kirabolta. Elvették a pólóját, a cipőjét, és azt az összesen egy dollárt, ami nála volt.

Aerosmith videoklipben is láthattad diákként.

Színészként még senki nem ismerte, de az arcát már nagyon sokan láthatták akkor, amikor a kor egyik legsikeresebb rockbandája, az Aerosmith videoklipjében (Hole in My Soul) szerepelt.

Az Amerikai pite idején majmok dobálták.

Amikor a befutását hozó Amerikai pitét forgatta, mindössze 8 ezer dolláros gázsit kapott a filmért, és annyira ismeretlen színésznek számított, hogy áruházi eladóként, valamint állatkerti mozgóárusként kellett dolgoznia, hogy legyen miből megélnie. Utóbbit akkor hagyta abba, amikor a majmok megdobálták fenyőtobozzal.

A Jégkorszak-filmekben is hallhatod őt.

Már persze nem a szinkronizált, hanem az eredeti változatokban. Ő adta ugyanis az oposszum Ropsz hangját a mozifilmekben és a tévés változatokban is.

Ő adta az oposszum Ropsz hangját a mozifilmekben és a tévés változatokban is Forrás: Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

30 éves koráig nem volt barátnője.

A magánéletben épp az ellenkezője annak a nagyszájú, infantilis partiállatnak, akit játszani szokott. Udvarias és félénk, a nőkkel pedig pláne nagyon bátortalan volt egészen sokáig. Az első igazi barátnőjét 30 évesen szedte össze.

A házasságba is későn vágott bele.

A szerelmi kapcsolatait szereti távol tartani a nyilvánosság elől, de az azért kiderült róla, hogy a 2010-es évek elején a modell Lindsay Frimodt volt a párja, sőt a menyasszonya is. A házasság viszont vele nem jött össze, de annál inkább a belsőépítész Olivia Korenberggel, akinek 2019 óta a férje.

A kedvenc hobbija a hátizsákos világjárás.

A kedvenc célállomása ebben a formában pedig Európa, és gyakran még a filmezést is felfüggeszti néhány hónapra, hogy a hátára kaphassa a cuccait, és meglátogathasson néhány izgalmas országot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.