A magyar art-rock trió legújabb szerzeménye az élet mélységeiről és magasságairól szól - Videó

art-rock trió dalpremier lemezbemutató Meg Egy Cukorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti art-rock trió, a Meg Egy Cukorka gőzerővel készül KERESEM című albumuk megjelenésére, illetve lemezbemutató koncertjére. Az elkövetkezendő hetekben folyamatosan új dalok fognak érkezni a zenekartól: most egy olyan szerzeménnyel jelentkeznek, mely a mámoros melankólia hangulatát kívánta megörökíteni.

A HARDY-TECHNO a zenekar második single-je az október 25-én megjelenő lemezéről. Legújabb daluk több szempontból is különleges lehet a rajongók számára, ugyanis az elmúlt egy évben már hallhatták a zenekar fellépésein.

Emellett a HARDY-TECHNO-hoz készült el a hatéves zenekar első videoklipje Tóth Emese rendezésében. A klip már első ránézésre tökéletesen megörökíti az éjszakában való tébolygás hangulatát, és persze az árat, amivel ez az önfeledt szórakozás jár.

– Elrugaszkodás, repülés, zuhanás. Nagyjából így lehet jól körülírni a dalt. A vidám, lendületes hangszereléshez őszinte szöveg társul, melyben megcsillannak a melankólia szilánkjai. Bemutatja, hogy mekkora hullámokat élhet át egy ember a legmagasabbtól a legmélyebb pontokig

– meséli Hárs Barna, a dal szerzője.

Az októberi lemezpremier után négy nappal az Instantban élőben is bemutatják legfrissebb szerzeményeiket. A koncertre már elfogytak az early bird jegyek, de elővételes jegyeket ide kattintva még lehet vásárolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.