Meghalt a magyar színésznő, pályatársa így nyilatkozott: "Azóta is egyfolytában sírok!"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
gyász Molnár Piroska Venczel Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal a halála előtt még beszélt Molnár Piroska barátnőjével, Venczel Verával. 

Molnár Piroskát megrázta barátnője, Veczel Vera halála - írja a Bors.

"Annyi ismerőse, barátja, hozzátartozója meghal az embernek... Most éppen drága osztálytársam, Venczel Vera. Azóta is sírok egyfolytában. Még két hete beszéltem vele. Négyen élünk az osztályból és az egyik kolléganő, aki már nincs a pályán Kanadában él. Koltai Robi, Vera meg én, össze akartam hozni egy ilyen messenger-beszélgetést, hogy felhívjuk Magdit Kanadában, de már nem jött össze..." - mondta Molnár Piroska az adásban.

Molnár Piroska Fotó: Polyak Attila - Origo

Arról is beszélt, hogy amikor gyermekkorában ráeszmélt arra, hogy egyszer ő is meg fog halni, rettenetes érzés volt számára, és csak később, felnőtt korában sikerült megbékélnie a tudattal.

„Semmi földöntúli, spirituális dologban nem hiszek. Aztán történnek az emberrel olyan dolgok, amik megzavarják. Ilyen is volt az életemben, pont édesanyámmal kapcsolatban. Főiskolás voltam és kihívtak a filmgyárba, azt se tudtam, hol kell leszállni a 7-es buszról és egy megállóval hamarabb szálltam le, gondoltam már nem ülök vissza, odagyalogolok. Ránéztem a villamosra, és édesanyám ott ült a kedvenc selyem kösztümjében, nézett ki az ablakon rám, és mosolygott. Elkezdtem rohanni mindenen keresztül és ordítottam, hogy: Anyuka, anyuka! Elkaptak, mert majdnem elütött valami, amikor rádöbbentem, hogy hiszen két éve halott" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.