Így él most Nagy Natália, vagyis a Csinibaba Mancikája: ezért tűnt el a nyilvánosság elől

Forrás: Wikipedia/Vincze Attila Tamás -
L'art pour l'art Csinibaba Nagy Natália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Natáliát a L'art pour l'art társulat tagjaként és a Csinibaba Mancikájaként ismerhették meg az emberek, de ma már sem filmekben, sem a színpadon nem tűnik fel. Mesekönyvek írásával foglalkozik.

Nagy Natália sokak számára ismerős lehet, hiszen szerepelt a L'art pour l'art társulatban, a Hollószínházban, majd a Csnibaba című filmnek köszönhetően ő lett az ország Mancikája. Sikerei ellenére egy idő után elhagyta a színpadot, 14 éve eltűnt a nyilvánosság elől. Az alkotást azonban nem hagyta abba: mesekönyveket ír, amiket saját maga árul.

Nagy Natália már mesekönyvek írásával foglalkozik Forrás: Wikipedia/Vincze Attila Tamás

"2007-ben jelent meg A nap születésnapja című mesekönyvem. Utána egy évig könyvesboltban próbáltuk árulni, de mivel túl van nyomva a magyar piac, és a könyvek reklámozása nem mindig piaci alapon működik, így mást kellett kitalálni. A férjem találta ki, hogy menjünk olyan helyre, ahol sokan vannak. Ez annyira bevált, hogy utána plázákba és fesztiválokra is elkezdtünk járni" - mondta a Metropolnak.

"Vannak nagy kedvenceim és mindig dédelgettem azt az álmot, hogy Woody Allen egyszer rámcsörög, vagy Almodovar, de egyelőre magamtól nem keresek semmit. Azt hiszem, hogy az én életemben mindig hirtelen jött minden. Simán lehet, hogy lesz valami más, ami úgy felvillanyoz, mint az írás" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.