Hoppá! Újabb hibára bukkantak a Harry Potter különkiadásában

Oliver Phelps Emma Watson Harry Potter: Visszatérés Roxfortba Harry Potter Return to Hogwarts James Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson téves gyermekkori fotója után újabb hibára bukkantak a Harry Potter: Visszatérés Roxfortba című dokumentumfilm szereplői. 

Pár napja derült ki, hogy a Hermione Grangert alakító színésznőről, Emma Watsonról szóló részben a film készítői hatalmas hibát vétettek, egy másik Emma, mégpedig Roberts kislánykori képét vágták be a filmbe.

Ezek után a Weasly-ikreket játszó Phelps-testvérek is felfedeztek egy újabb bakit. A neveiket felcserélték a filmben. Erről Oliver Phelps osztott meg egy fotót az Instagramon:

„Azt hiszem, az évek során tartó csínytevések után valaki úgy döntött, hogy bosszút áll. Fantasztikus volt részt venni a HP találkozón. Remélem, mindannyian élveztétek" - írta a képhez tartozó posztban a George Weasley-t alakító sztár.

A Harry Potter forgatásán súlyos sérülést okozott – 10 érdekesség Helena Bonham Carterrőlhttp://www.life.hu/kultura/20210525-a-harry-potter-forgatasan-sulyos-serulest-okozott-10-erdekesseg-helena-bonham-carterrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.