Ma lenne 75 éves Somló Tamás - Így emlékezett Horváth Charlie

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu -
Somló Tamás Horváth Charlie születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat éve nincs közöttünk Somló Tamás. Zenésztársai és rajongói még mindig nem tudják feldolgozni a hiányát. Az egyik legjobb barátja, Horváth Charlie emlékezett rá.

"Imádott feleségem, Katikám elvesztése mellett Somló Tomi halála jelentette számomra a másik feldolgozhatatlan tragédiát. Szinte testvérek voltunk. Ifjú fejjel kapaszkodtunk egymásba, hogy aztán ez a kapocs évtizedekig erős maradjon. Imádnivaló ember volt. Az utolsó húsz évünkben szinte nem volt olyan nap, hogy ne találkoztunk, vagy ne beszéltünk volna. Soha nem felejtem el, hogy először Torontóban, egy kinti fellépést követően lett rosszul. Onnan már úgy jött haza, hogy sejtettük, komoly baj van. Élete utolsó éveit úgy élte le, hogy tudta, bármelyik nap az utolsó lehet számára. Sokszor vittem neki ebédet, szerette a főztömet. Bárcsak segíthettem, meggyógyíthattam volna..." - mondta a Blikknek Horváth Charlie.

Somló Tamás és Horváth Charlie 10 éve, Somló 65. születésnapján Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.