Búcsút intett a Grace klinikának Ellen Pompeo

Forrás: Entertainment Pictures/Copyright 2005 by 20050925/Abc -
búcsú Patrick Dempsey sorozat Ellen Pompeo Meredith Grey Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő csütörtökön a közösségi médiában jelentette be, hogy "örökké hálás lesz a szeretet és a támogatás miatt", amit az elmúlt 19 évadban kapott Meredith Gray karakterét alakítva az ABC sikersorozatában.

Már korábban bejelentették, hogy a színésznő a 19. évadban csupán 8 részben tűnik majd fel. Ebből 7 részt már leadtak, így a rajongók a következőben láthatják utoljára kedvencüket.

Grey's Anatomy ELLEN POMPEO Dr. Meredith Grey Forrás: Entertainment Pictures/Copyright 2005 by 20050925/Abc

Ellen több mint 400 epizódban szerepelt az igencsak hosszúra nyúlt sorozatban, és bár a közelmúltban pletykák keringtek arról, hogy egy új műsorban újra együtt szerepel majd a Grace klinika egykori szereplőjével, Patrick Dempsey-vel, a színész tagadta a híreszteléseket.

A Meredith-t 19 évadon át alakító színésznő azonban nem zárta be végleg maga mögött a kaput: ígérete szerint, ha csak látogatóba is, de visszatér majd a sorozatba - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.