Testvére temetésén lett rosszul a művész: életét már nem tudták megmenteni

halál temetés rosszullét Trifán Jánoska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trifán Viktort, a népszerű prímást kedden temették el Gyimesközéplokon. Testvére a halotti toron lett rosszul. Életét már nem tudták megmenteni. 

Gyimesközéplokon kedden helyezték végső nyugalomra Trifán Viktort, a népszerű prímást. Testvére, a gordonkán játszó Trifán Jánoska a halotti toron lett rosszul, életét már nem tudták megmenteni.

"Mindannyian szomorúak vagyunk, de persze elfogadjuk Isten akaratát. Jánoska a búcsúztató után még odajött hozzám. Mondtam neki néhány vigasztaló szót, majd kezet fogtunk és elköszöntünk. Erősnek tűnt, akkor még semmi sem utalt rá, hogy utoljára beszélünk" - mondta a Borsnak a temetési szertartást vezető Szilveszter Imre katolikus pap.

Forrás: Shutterstock

A művész a halotti toron panaszkodott rosszullétre, ezért kocsiba ültették, hogy hazavigyék, de az úton egyre rosszabb lett az állapota. A gyorsan kiérkező mentők sem tudtak már rajta segíteni. "Ilyen rövid időn belül két temetés túl sok egy családnak" - mondta a család egyik barátja. A temetése jövő csütörtökön lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.