Egy lány mellett ébredt fel a honvágy Kállay-Saunders Andrásban

Forrás: Homesick -
dal honvágy Kállay-Saunders András klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„HOMESICK", (magyarul honvágy) életteli dalával tért vissza Kállay-Saunders András egy gyönyörű nő oldalán- Egy ideje a nemzetközi szinten alkotó dalszerző-előadó szerint egy embernek az az otthon, ahova a szíve kötődik, így mind a debütáló dalban, mind a klipben az otthon szimbolikusan egy személyt takar a sokoldalú énekes számára. Egyszerre táncolhatjuk át az éjszakát, vagy sírhatjuk tele a párnánkat az új track hallatán.

Kállay-Saunders zenéit az utóbbi két évben a világ egyre több pontján hallgatják, két dalával ("OCEAN", "WHY") Európában és a balkáni régióban is rádiós sikereket ért el, görög kiadójával (down2earth) új lemezzel is készül. A csodálatosan épülő globális hírnév mellett azonban Andris itthon is egyre aktívabb, szólóprojektje mellett idén újra alkot a fesztiválzenekar The Middletonz együttessel, április 21-én már élőben meg is lehet őket hallgatni az Ellátóház színpadán.

A most debütáló "HOMESICK" Andris állandó munkatársával, a producer-dalszerzővel, Anatuval és a világhírű producerrel, Dale Breckerrel közösen készült el - aki nem mellesleg Harry Stylesnak, Jack Harlow-nak vagy épp a Grammy-díjas, elektronikus duónak, a Rüfüs Du Solnak látta el produceri munkálatait. A végeredmény egy fülbemászó gitártémával átszőtt, igazi táncolós R&B felvétel lett, Andris hihetetlen egyedi vokáljával.

Egy lány mellett ébredt fel a honvágy Kállay-Saunders Andrásban Forrás: Homesick

Andris rejtélyesen így mesélt megszületett felvételének hátteréről:

"Az összes dal, amit írok, az velem történt, vagy első kézből, vagy a közvetlen környezetemben tapasztaltam. A «HOMESICK« arról a lányról szól, akivel, amióta nem vagyok együtt, már semmi sem ugyanolyan, mert benne találtam meg az otthonom. Amióta ő nincs, csak élem az életem, mosolygok kifelé, de belül szomorú vagyok, sok a kérdőjel bennem. Ott van a félelem, hogy mi van, ha úgy éli le két ember az életét, hogy habár a szívükben együtt vannak, de valójában sose lesznek egymáséi teljesen. Ez egy visszatérő témám, mert az egyik régebbi dalom, a »JULIET«-ben is megjelent már ez az érzés, amiben két ember öregkorára észreveszi, hogy egész végig csak egymást akarták."

A látványos videóklipben pedig a színésznő-énekesnő Kovács Gyopár testesíti meg az Andris által felidézett egykori szerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.