Matt Damon kitálalt: "Scarlett Johanssonnal pokoli volt csókolózni"

csók Emily Blunt Scarlett Johansson Matt Damon hagymás szendvics
Matt Damon a minap az Oppenheimer című film-beli partnerével, Emily Blunttal adott közös interjút. A színészeket arról is kérdezték, szóvá teszik-e, ha egy rendezői csók során kellemetlen a partnerük lehelete. Mindketten úgy vélik, fontos ezt a másik tudtára adni, Damon pedig ennek apropóján felidézte egy évekkel ezelőtti kellemetlen élményét Scarlett Johanssonnal.

Matt Damon Scarlett Johanssonnal a 2011-es Az igazi kaland (We Bought A Zoo) filmben alakított szerelmespárt. Az egyik forgatási napon már mindketten azt hitték, befejezték a munkát, amikor is Johansson megevett egy hagymás szendvicset. Ám nem volt szerencséjük, a jelenetet a rendező, Cameron Crowe kérésére újra kellett venni, így értelemszerűen a csókot is, ami örökre beleégett Damon agyába.

A színésznő - aki 2020-ban a világ legszebb nőinek listáján is szerepelt - már az újravétel kezdetén érezte, hogy kínos pillanatok következnek. "A fenébe, most ettem egy hagymás szendvicset!" - idézte fel Scarlett szavait Matt Damon. "Képzelheted, milyen szörnyű volt ezután a csók" - tette hozzá.

Az Express arról is ír, hogy Damon elárulta, hogy a nap következő részében végig Johansson leheletén viccelődött: nem tudta megállni, hogy többször is szóvá ne tegye, hogy pokoli volt számára a hagymás csók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.