Világsztár férjével váltotta első filmes csókját a 40 éves Mila Kunis

Ashton Kutcher színésznő Mila Kunis magazin születésnap
A szemei különböző színűek, híresen csúnya lányt játszott el a legtöbbször, alkohollal dobja fel a díjkiosztókat, és a háború elől menekülő honfitársainak dollármilliókat adományozott. 40. születésnapját ünnepli a különleges szépségű Mila Kunis, az alábbi érdekességeket pedig talán te sem tudtad róla.

A Szovjetunióban született

Milena Markovna Kunis néven látta meg a napvilágot 1983. augusztus 14-én, az akkor még a Szovjetunióhoz tartozó ukrajnai Csernyivci városában. A zsidó származású családja hét évvel később vándorolt ki az Egyesült Államokba, összesen 250 dollárnyi vagyonnal.

A színészet segített neki beilleszkedni

Két nappal az Amerikába érkezése után már egy Los Angeles-i iskola padjában ült, bármiféle angol nyelvtudás nélkül. Az iskola után hobbiként látogatott színjátszókör segített neki beilleszkedni, és gyorsan kiderült a tehetsége is. Az első színészi munkája 9 évesen egy Barbie baba-reklám volt, az nagy ismertséget pedig az Azok a 70-es évek tévéshow egyik állandó szerepe hozta el számára.

Alkoholt csempészett be a díjkiosztókra

A karrierje eddigi legnagyobb sikerét a Fekete hattyú hozta el, amiben a főszereplő Natalie Portman szabados barátnőjét játszotta el, és amiért rengeteg színészi díjra jelölték. Ezeket a díjkiosztókat viszont Kunis meglehetősen unalmasnak találta, és becsempészett alkohollal dobta fel a hangulatot.

Egy híresen csúnya lányt játszott el a legtöbbször

Ő a Family Guy című animációs tévésorozat egyik állandó szinkronhangja, méghozzá a csúnyasága és szerencsétlensége révén állandó poénforrás Meg Griffin szerepében, akit immár 14 éve folyamatosan alakít.

A szemei különböző színűek

Noha a filmjeiben időnként elcsalják ezt kontaktlencsékkel, de a valóságban Kunis egyik szeme zöld, a másik pedig kék. Ezt az adottságot a biológia heterokrómiának hívja, és Kunison kívül is meglepően sok híresség bír kétféle szemmel, például Christopher Walken, Joe Pesci, Benedict Cumberbatch, vagy Ana de Armas is.

Szerepelt a kedvenc együttese klipjében

Kislánykora óra rajong az Aerosmith rockbandáért, ezért aztán örömmel vállalta el ifjú színésznőként, hogy szerepeljen a Jaded című dalukhoz készült videoklipben.

Igazi geek csaj

A szexi külső egy igazi kocka csajt takar: Mila Kunis az Agymenőkből is jól ismert Star Trek-rajongói közösség, a trekkie-k egyik tagja, és a videojátékok jelentik a fő hobbiját. A World of Warcraft nevű számítógépes játékkal egész napokat képes volt eltölteni még a családalapítása előtti időkben.

A férjével váltotta az első filmes csókját

Az Azok a 70-es évek tévéshowban együtt szerepelt Ashton Kutcherrel, akivel az első kamerák előtti csókja is történt. Kamerákon kívül viszont ekkoriban még nem tartották különösebben vonzónak egymást, ami aztán jó néhány év után megváltozott: 2015 óta élnek házasságban, és nevelik együtt két gyereküket.

Ukrán menekülteket segít

Rendszeresen közreműködik jótékonysági akciókban. A férjével 2020-ban dobták piacra a Quarantine Wine nevű saját borukat, aminek minden bevételét a COVID-világjárvány elleni küzdelemre adományozták. Az ukrajnai háború kitörése óta pedig az orosz hadsereg inváziója elől menekülőknek segít szálláshoz jutni. Erre a célra több mint 30 millió dollárt gyűjtöttek össze a férjével csak az első hónapokban, amihez 3 milliót adtak hozzá a saját vagyonukból is.

Legközelebb lottónyertesként láthatod

A legutóbbi filmszerepét a Szerencse lánya című thrillerben játszotta, aminek producere is volt. A jövőben folytatja a Family Guy szinkronizálását, Michael Keaton lányát alakítja a Goodrich családi filmben, a Jackpot című norvég remake-ben pedig egy olyan lottónyertes csapat egyik tagját alakítja, akik között kissé eldurvul a helyzet a pénz elosztásakor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.