Két színésznő taszította le a férfiakat a trónról: ők keresnek a legjobban

Forrás: AFP/Angela Weiss -
pénz Reese Witherspoon dollár The Morning Show Jennifer Aniston
Két női sorozatsztár vezeti a legjobban kereső színészek listáját: Reese Witherspoon és Jennifer Aniston ugyanazért a produkcióért kaptak elképsztő összeget. 

Köztudott, hogy Hollywoodban a férfi színészek kapnak magasabb fizetést, 2022-ben a 10 legjobban kereső színész legalábbis mind férfi volt, az első helyen Tom Cruise-zal. A sorozatok világában azonban már nem ez a helyzet, ugyanis a legjobban keresők címét két nő vitte el: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon, akik mindketten a The Morning Show című sorozatban szerepeltek, melyet az Apple TV Plus streaming-szolgáltatón nézhettek meg az emberek.

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon elképesztő pénzt kerestek Forrás: AFP/Angela Weiss

Mindketten 2 millió dollárt zsebeltek be epizódonként, ami miatt kritikákat is kaptak, de Reese Witherspoon megvédte magukat:

úgy gondolja, az NBA-játékosok sokkal többet keresnek, és az senkit nem érdekel. Emellett biztos abban, hogy a döntéshozók azért bólintottak rá ezekre az összegekre, mert tudták, ennél többet fognak a sorozattal keresni - írja a Világgazdaság.

A két színésznő még Charlie Sheent is lepipálta, aki sokáig hatalmas népszerűségnek örvendett a Két pasi meg egy kicsi sorozatának köszönhetően, amiért 1,8 millió dollárt kapott epizódonként.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.