anyakönyvi kivonat születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művész a napokban töltötte be 76. életévét, amit rendszerint napokon át ünnepelnek, hiszen ritka ajándékot kapott a sorstól. Születési dátumból kettő is van neki!

Koós a Mokka stúdiójában árulta el, hogy anyakönyvi kivonatában más dátum szerepel, mint a valós születési ideje, így születésnapból kettő is jut neki egy évben.

Forrás: MTI/Mészáros János

„Volt egy nővérem, de az apám nagyon szeretett volna egy fiút. Amikor végre megszülettem, az apám elment a jegyzőhöz bejelenteni, hogy megszületett a fia. Természetesen volt a zsebében egy üveg pálinka, amit a papírok kiállítása előtt még megittak ünneplésként, így születési dátumként 21-e került be az iratokba. Egyébként november 20-án születtem reggel nyolc órakor, de az anyakönyvi kivonatomban, ami egyébként román nyelvű, 21-e szerepel" – mesélt a tévedésről az énekes, aki nem bánja, hogy így történt, így legalább kétszer is koccinthatnak egy évben az egészségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.