Csajos estét tartott Vajna Tímea

csajok parti Las Vegas Antonio Banderas Aspen Andy Vajna Amerika sex and the city Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi csajos partit tartott Vajna Timi Las Vegasban.

Andy Vajna felesége december óta Amerikában tartózkodik és élvezi az édes életet, amely férje mellett kijár neki. Szilveszterkor például Aspenben síeltek a Banderas házaspárral. Nemrég pedig a Golden Globe-gálán ragyogott és fotózta a sztárokat. Timi, akárcsak a Szex és New York Carrie Bradshaw-ja, élvezi az életét és nemrég barátnői társaságában csajos estét rendezett a sivatag fővárosában, Las Vegasban. Az időjárás és a társaság kellemes, így az ifjú arának esze ágában sincs hazajönni Magyarországra.

Timi és barátnői a rendhagyó pizsamapartin Forrás: instagram
Vérnyulak ejtették rabul Hient http://www.life.hu/legykepben/20140120-hien-enekesnot-vernyulak-ejtettek-rabul.htmlKisoroszlánok egészen közelrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20140120-chris-bray-egeszen-kozelrol-vett-filmre-kisoroszlanokat-kenyaban.htmlGeszti Péternek meglepő zenei ízlése vanhttp://www.life.hu/legykepben/20140120-geszti-peternek-meglepo-zenei-izlese-van-az-abbat-szereti.htmlHarmadszor is fiút vár Gwen Stefanihttp://www.life.hu/legykepben/20140119-penteken-derult-ki-hogy-a-44-eves-enekesno-gwen-stefani-ismet-fiugyereket-var.htmlÍgy válnak ők! VV válás harapássalhttp://www.life.hu/legykepben/20140119-vv-laci-masodik-felesege-nem-csak-anyagilag-fizikailag-is-megroviditette-a-villalakot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.