Álomszép menyasszony lett Palvin Barbara

modell menyasszonyi ruha Palvin Barbara esküvői ruha menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar modell, Palvin Barbara menyasszony lett - igaz, csak egy divatkampány erejéig.

Egyesek szerint a meseszép magyar lány tizennyolc éves létére még túl fiatal ahhoz, hogy esküvői ruhákban fotózzák, de a képeket nézegetve kétségünk sincs afelől, hogy ő a tökéletes ember erre a feladatra. A káprázatosan szép ruhákat készítő spanyol esküvői és alkalmi ruha márka Barbit kérte fel, hogy legyen a 2013-as kollekció arca, a magyar szépség így esküvői ruhákban tündökölt a legutóbbi fotózáson.

Forrás: Rosa Clará
Forrás: Rosa Clará

Kattints a többi képért!

A képeken a fiatal lány igazi Lolitaként flörtöl a kamerával, de természetesen készültek róla igen szexis, dögös képek is egy-egy extrémebb színű menyecskeruhában. A márka jól tette, hogy a hazai szépséget választotta, Barbi ugyanis sokkal meggyőzőbb menyasszony, mint a márka egyik korábbi választottja, az androgün modell Andrej Pejic. Barbi pedig sikert sikerre halmoz: cannes-i bemutatkozása óta rengeteg ajánlattal bombázzák a fiatal lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.