Átalakítunk! Újításra készül Nánási Pál fotóművész és csapata - Fiúk, kismamák, lányok és anyák, fig

átalakítás férfi Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! anya megújulás Szofrán Zsolt kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki mondta, hogy egy férfi nem tud megújulni? És azt, hogy egy kismama nem lehet szexis a gömbölyödő pocakkal? És azt, hogy anyák és lányaik nem szépülhetnek együtt? Mi biztosan nem!

Nánási Pál és csapata most a megszokott átalakítás mellett valami egészen új, izgalmas lehetőséget is kínál. Nem kell profi modellnek lenned. Éld át az élményt a Life.hu segítségével!

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Mostantól a férfiak is jelentkezhetnek az ingyenes átalakításra. Ha nem divatos, hanem stílusos szeretnél lenni, de nem találod a személyiségedhzz és életkorodhoz illő ruhadarabokat és frizurát, akkor ne habozz! Egy profi csapat segít abban, hogy magabiztosan jelenhess meg a következő fontos találkozón.

Várjuk azokat az anyákat és lányokat, akik egy igazi, csajos nap alkalmával együtt szeretnének szépülni, átváltozni, hogy aztán együtt álhassanak a kamerák elé néhány közös fotó erejéig.

Ha úgy érzed, kismamaként nem találod a megfelelő ruhákat, nem érzed magad elég szexinek, nőiesnek, akkor is jelentkezz, mert a profi átalakító csapat stylistja, sminkese, fodrásza mind segítenek abban, hogy gyönyörű legyél. Fontos, hogy a jelentkezéskor tüntesd fel, melyik hónapban jársz.

Úgy döntöttél, nekivágsz? Jelentkezz itt a teljesen díjmentes átalakításra!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.