Esküvői ruhában pózol a népszerű férfimodell

androgün esküvői ruha Andrej Pejic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrej Pejic androgün modell reklámozott már melltartót, most azonban még ennél is messzebbre ment.

Andrej Pejic androgün modell általában női ruhákat mutat be a divatbemutatókon. Benne minden megvan, ami kell a divatmárkáknak: karcsú, légies, szép, ráadásul az, hogy valójában férfi, még egyedibbé teszi őt.

AFP
AFP

Bár Andrej már korábban is mutatott be esküvői ruhákat Jean Paul Gaultier égisze alatt, mi mégis ledöbbentünk, amikor megpillantottuk őt a meseszép esküvői ruháiról ismert Rosa Clará márka barcelonai bemutatóján. Ha nem tudnánk, hogy Andrej férfi, fel sem tűnt volna a dolog, így azonban nagyon bizarr, hogy egy pasi pózol tüllben, selyemben és hófehér csipkében. A modell két ruhakölteményt is bemutatott Barcelonában, haja szolid balerinakontyba volt tűzve, a sminkje pedig finom volt és nőies. A furcsa fotókat itt nézheted meg!

Átalakítunk! Merész külsővel és vidám színekben hódít Anett. Kattints a galériáért!



Kétszer is megmutatta melleit a szerény színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120509-ketszer-is-megmutatta-melleit-a-szereny-szineszno-gwyneth-paltrow.htmlNagyot bakizott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-nagyot-bakizott-a-bajos-szineszno.htmlCsipkeruhában parádézott a provokatív divattervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120509-csipkeruhaban-paradezott-a-provokativ-divattervezo-marc-jacobs.htmlÁtalakítunk! Tűsarkúra cserélte a sportcipőt Ildikóhttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlBugyi sem volt a szupermodellen - Mindene kilátszotthttp://www.life.hu/legytrendi/20120508-bugyi-sem-volt-a-szupermodellen-mindene-kilatszott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.