Brutális reklám az iskolakerülés ellen

lógás horrorfilm robbanás iskolakerülés sokkoló reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló reklámmal hívja fel a figyelmet az iskolakerülés veszélyeire a Learn for Life. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!

Horrorfilmbe illő jelenetekkel sokkol egy reklámfilm, amely azzal a céllal készült, hogy hangsúlyozza, senki ne lógjon a suliból – írja a kreativ.hu. A kisfilm amilyen vidáman és gondtalanul kezdődik, olyan rémisztően végződik. Az elején azt látjuk, ahogy néhány fiatal kiszökik az iskolából és a tenger felé veszik az irányt.

Pancsolnak, szörföznek, vidámak és nem is sejtik, mi vár még rájuk. Aztán egyszer csak felrobbant testrészek röpködnek a levegőben és mindent beterít a vér. A döbbenetes videó végén pedig az alábbi szöveg olvasható: „Ez történik, ha lazsálsz! Maradj az iskolában!". Azt, hogy miért történik mindez a srácokkal, az alábbi kisfilmből kiderül:

Így lopunk mi: plágium a divatvilágbanhttp://test.life.hu/trend/20140129-plagium-a-divatvilagban-masolt-es-nagyon-hasonlo-ruhak-itthon-es-a-vilagmarkak-kreacioi-kozott.htmlLopás, koppintás vagy pusztán csak inspirálódás az, ha egy ruhamárka szinte egy az egyben lemásolja egy kevésbé ismert brand kollekciójának darabjait? Vajon hol van az a határ, amikor egy ruhatervező jogosan kiakadhat, mert a saját ötletét viszontlátja egy másik cég kirakatában? A Life.hu a legutóbi hazai divatbotrány kapcsán ennek járt utána. TrendKék szuperhősként feszít Jennifer Lawrencehttp://test.life.hu/trend/20140130-jennifer-lawrence-szineszno-x-men-filmbeli-jelmezeben-mistique-kent-pozol-az-impire-magazin.htmlA színésznő gyakorlatilag teljesen meztelenül, tetőtől talpig kék testfestékben pózol az Empire magazin borítóján.TrendOrigoÍgy találd meg a szerelmet Disney módrahttp://test.life.hu/intim/20140130-a-disney-animacios-kisfilmje-a-szerelemrol-es-annak-megtalalasarol.htmlAnimációs kisfilmben mutatja meg a Walt Disney, hogyan bukkanhatunk rá a szerelemre. Bűbájos videó.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.