Éhen halnak az ukrán állatkertek lakói

Ukrajna állat éhezés állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezer állat éhezik Ukrajnában, akiket a hónapok óta tartó ukrajnai gazdasági és politikai válság miatt nem tudnak miből élelmezni – írja az MTI.

Körülbelül 8000 állatkert lakója éhezik szerte Ukrajnában, akiknek egy dél-afrikai vállalkozó, Lionel de Lange sietett segítségükre. Az üztetember az Environnement New Service hírportálnak elmondta, ha nem találnak adományozókat, az állatokat az éhhalál fogja fenyegetni.

Forrás: AFP/Yuriy Lashov

De Lange a kaliforniai környezetvédő szervezethez (LAEO) fordult segítségért, amely azonnal pénzgyűjtési kampányt kezdeményezett: mára két hétre elegendő élelemre és gyógyszerre pénzt gyűjtött egy dél-ukrajnai állatkert lakói számára. A mentés azonban még nem ért véget: egy Kijev melletti magánállatkert körülbelül kétezer lakójának még mindig nincs mit ennie, az Aszkonyija-novai Természetvédelmi Területén élő kisállatok táplálásához tejporra és cumisüvegekre lenne szükség.

Balerina 2.0 - újítsd fel a cipődet egy cuki masnival! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140407-hogyan-legyek-jo-no-a-balerinacipo-felujitasa.html Elővetted a tavalyi balerinacipődet, és nincs valami jó állapotban? Dobd fel egy klassz, vibráló színű masnival! Így csináld. Hogyan legyek jó nő Origo Gregor Bernadett: "Egyszer csak nem ment tovább" http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140409-szily-nora-interju-gregor-bernadettel-arrol-miert-szalltak-ki-a-szombat-esti-lazbol-es-friss.html Mégsem táncol párjával a Szombat Esti Lázban. Ezen értetlenkedtem picit. Amúgy is régen beszélgettünk már, és azóta annyi minden történt! Mielőtt találkoztunk pár napra elvonult párjával és kisebbik fiával az Őrségbe. Feltöltötte a teljesség és a csend. Az életében úgyis sok volt a (felesleges) zaj. De úgy tűnik, ez már a múlté. Szily Nóra Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Összeházasodott Dundika és Majka? http://www.life.hu/intim/20140410-dundika-es-majka-las-vegasban-hazasodtak-ossze.html Bár már többször felröppent a hír, hogy Majka feleségül vette Dundikát, most úgy tűnik, tényleg megtörtént a nagy esemény. Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.