Music Fm közösség villamosvezető rendőrség elrablás eltűnt kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 89.5 Music FM aktív közösségi oldalának köszönhetően találtak rá a hétvégén eltűnt, 10 éves Andreára.

Múlt hétvégén eltűnt egy fiatal kislány. Pár óra leforgása alatt azonban meglett a 10 éves Andrea. A Music FM a rendőrség kérésére adta közre a hírt és posztolta ki Facebook oldalára a kislány képét, innen azonosította egy villamosvezető nő, aki értesítette a rendőrséget. Hétfőn, a Music Fm Délutáni RoadShow című műsorában szólalt meg a kislányt megtaláló hölgy, akinek a gyermek azt mesélte, hogy egy idős házaspár vitte őt el, akiktől később sikerült megszöknie.

Kókai Viktória villamosvezető és Horváth Szilárd a Music Fm műsorvezetője Forrás: Music Fm

Az adásból kiderült az is, hogy a házaspár megfenyegette a gyermeket, hogy senkinek nem mondhat semmit. A kislány – ahogy ezt megtalálójának mondta -, minden bátorságát összeszedve azonban elszökött tőlük még péntek este. Aznap egy bokor aljában aludt, szombaton pedig egész délután a városban lézengett, sokkos állapotban – hangzott el a Music Fm délutáni adásában. „Percek alatt több ezren osztották meg közösségi oldalunkon a rendőrségi felhívást, és jutott a hír majd' félmillió emberhez" – mesélte Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.