Így bulizik Tom Hanks: rabbinak öltözve táncolt egy esküvőn

Forrás: AFP -
esküvő Tom Hanks Justin Bieber tánc rabbi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber humoros videót töltött fel közösségi oldalára Tom Hanksről: a színész rabbinak öltözve táncolt, miközben torkaszakadtából énekelte Montell Jordan „This is how we do it" című slágerét. Ha egyszer egy buli beindul...

Ki gondolta volna, hogy Tom Hanks a parkett ördöge?! Bármilyen hihetetlenül hangzik, így van! Mr. Hanks Scooter Braun és Yael Cohen esküvőjén ropta a minap, és kétségtelenül érezte a bugit. Még szerencse, hogy ott volt Justin Bieber, hogy levideózza a mulatságos táncot, amit Instagram oldalára is feltöltött! Íme:

A lagzi egyébként hemzsegett a sztároktól, többek között Ed Sheeran, Sophia Bush és Carly Rae Jepsen is gazdagította a násznépet.

Tom Hanks egyébként szerdán tartja 58. születésnapját, ezúton is sok boldogságot kívánunk neki! Reméljük, méltó módon megünnepli, mi nem bánnánk, ha hamarosan újabb partizós videót láthatnánk róla!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.