Elképesztő! Nézd meg a világ legnehezebb tornagyakorlatát

torna Nanning tornagyakorlat gyakorlat torna-világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlennek tűnő, soha nem látott nehézségű tornagyakorlatot mutatott be Andreas Bretschneider német tornász a nanningi torna-világbajnokságon.

Mindenkinek elállt a lélegzete Bretschneider dupla hátraszaltójától (Kovács-szaltó), amit két teljes csavarral kombinált. A Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) az új elemet minden valószínűség szerint a német tornászról fogja elnevezni – írja a sportgeza.hu.

„Ezt a mozdulatot mindig is kivitelezhetetlennek tartották. Amikor elkezdtem gyakorolni, én is csak nevettem rajta. Nagyon nehéz, az első 18 hónapban a 800 kísérletemből csak nyolc sikerült" – mondta Bretschneider, aki most már körülbelül 75 százalékos sikerrel tudja megcsinálni az elemet.

Tudtad?

A sportág történetében Bretschneider nyújtóeleme kapta meg a H, tehát a legnehezebb besorolást. A kivitelezéséért 0,8 pont jár. A legkönnyebb, A elemekért értelemszerűen csak 0,1.
Berki Krisztián lelépése után Pamela dolgozni foghttp://www.life.hu/bulvar/20141008-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szakitasa-utan-pamela-vagany-ruhakat-akar-tervezni-gyerekeknek-es.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szakítása után úgy tűnik, a nő most arra kényszerül, hogy munkát vállaljon. Vagány ruhákat tervez majd gyerekek és kutyák számára.TV + BulvárCeleb vagyok, ments ki innen! - A nap kérdése díjat Aurelio nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20141006-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-gaspar-bea-es-vv-aurelio-a-leghisztisebb.htmlVégre! Elkezdődött az RTL Klub celebkínzó műsora. Az első rész ugyan komoly izgalmakat nem tartogatott, de feszülten várjuk: mit hoz a holnap. Sírást? Szexet? Hatalmas veszekedéseket? Ezekre mind-mind számítani lehet. Na, meg a propellerezésre.TV + BulvárOrigoNői pályázó nyert városszépítésbenhttp://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20141008-noi-palyazo-nyert-varosszepitesben.htmlLehoczki Zsuzsa vitte el a pálmát a FŐTÁV Pimp My Pipe játékában: az ő elképzelése alapján pingálnak ki egy földfelszíni távhővezetéket Újpesten.Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.