Hófehérke a metróban, Jázmin hercegnő a kocsmában: rendhagyó fotósorozat a Disney-hősökről

Forrás: hm-co.myshopify.com/ -
rajzfilmfigura fotósorozat Hófehérke Jázmin hercegnő Aladdin Világ New York Pán Péter Disney mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb jópofa fotósorozat készült, amelyben sosem láthattuk még ennyire hétköznapinak kedvenc Disney-mesefiguráinkat.

Egy New York-i fotós, Harry McNally gondolt egy merészet, és kiragadta a mesevilágból az ismert Disney-hősöket, hogy még közelebb hozza őket hozzánk, földi halandókhoz. Így került az Aladdinból egy sötét bár sarkába Jázmin hercegnő:

Forrás: hm-co.myshopify.com/

A dühös Hófehérke a sorban elé tolakodó néni mögé:

Forrás: hm-co.myshopify.com/

És Pán Péter az orvosi szoba előtt várva a diagnózisára:

Forrás: hm-co.myshopify.com/

Hol vannak a hercegek, akik szeretni tanítottak?

Rövid idő alatt nagyot fordult a világ, és ez alól gyermekkorunk kedvenc Disney-meséi sem kivételek. Mert hiába tekintjük örökérvényűnek az ott megfogalmazott szerelem-ideát, ha ma ugyanezen mesék készítői egy mozdulattal elsöprik. Vajon mi változott? A Life.hu ennek járt utána.
Kihagyhatatlan videó: Disney-hercegnőnek öltöztek a kutyák http://www.life.hu/news/20141126-disney-karakternek-oltoztetett-kutyak-video.html Cuki kutyákból és Disney-rajzfilmekből sosem elég. Főleg, ha maguk a cuki kutyák is Disney-karakterré válnak néhány percre. News Ha Quentin Tarantino készítené a Disney-filmeket... http://www.life.hu/kult/20141124-ez-tortenne-ha-quentin-tarantino-keszitene-a-disney-rajzfilmeket.html Ha a híres-hírhedt filmrendező mesékben gondolkodna, annak csak valami egészen nyomdaképtelen szöveget nem tűrő vége lenne Samuel L. Jackson arcával fémjelezve. Kult Origo Újra életre kel Hamupipőke - jön a Disney mozifilmje http://www.life.hu/kult/20141120-hamupipoke-mesefilmet-mutatnak-be-marciusban.html 65 évvel a Disney-rajzfilm megjelenése után újra életre kel Hamupipőke története, ismét a Walt Disney Pictures segítségével. A gonosz mostohát Cate Blanchett játssza. Íme, a várva-várt előzetes. Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.