Antonio Banderas eltávolítás Melanie Griffith tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha, mi az a nagy ragtapasz Melanie Griffith karján, talán megsérült az edzésen? Nem, a színésznő valami egészen mást fedett el. 

Antonio Banderas exfelesége már tavaly nyáron sminkkel takargatta a karján látható Antonio feliratot, most pedig végleges döntésre szánta el magát: eltávolíttatta a tetoválást.

Forrás: Northfoto

Közel 20 évig tartott a sztárpár szerelme, majd 2012-ben megvádolták Banderast, hogy csalja a feleségét. 2014 júniusában adta be a válópert Melanie Griffith, és láthatóan sikerült túltennie magát exférjén.

Sztárok, akiknek szomorúságot dobott a gép

Sztárok, akik kimondták idén a boldogító igent című cikkünkben összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik a tavalyi évben vélhetően megélték életük legboldogabb napját. Sajnos azonban olyanok is vannak, akiknek nem alakult ilyen jól ez az esztendő, és akiknek inkább szomorúságot dobott a gép.
Nem csak a húszéveseké a világ - Nagymamák szépségversenye Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20150327-nagymamaknak-szepsegversenyt-rendeztek-mexikoban.htmlTermészetesen nemcsak a fiatal nők lehetnek szépek, hanem a nagymamák is. Mexikóban idősebb nők mérettették meg magukat a nagymamák szépségversenyén.News--Teljesen összeomlottak a a lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának szüleihttp://www.life.hu/news/20150329-teljesen-osszeomlottak-a-a-lezuhant-germanwings-gep-masodpilotajanak-andreas-lubitznak-a-szulei.htmlAhogy már beszámoltunk róla, szándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során. Lubitz exbarátnője titkolózónak és gyötrődőnek nevezte a férfit, akinek a szülei a tragédiát követően teljesen összeomlottak. News--3,5 milliárdot nyerhetsz most a lottónhttp://www.life.hu/news/20150329-az-e-heti-lotto-otos-harom-es-fel-milliardot-hozhat.htmlEz a pénz a második az eddigi legmagasabb összegek között az ötös lottó történetében.News--Havazással köszönthet be az áprilishttp://www.life.hu/news/20150329-ilyen-idojaras-varhato-havazassal-koszonthet-be-az-aprilis.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat jeletése szerint április elején akár hó is eshet a hegyekben, az aránylag hideg idő pedig egészen húsvétig eltarthat. NewsThinkstockJön a hülye járások napja!http://www.life.hu/news/20150327-facebookon-lehet-csatlakozni-a-hulye-jarasok-napja-esemenyhez.htmlHa vicces kedvedben ér a bolondok napja, menj a Deák térre, és mutasd meg, milyen hülyén tudsz járni! Jön a hülye járások napja. NewsThinkstock"Ez a ki***** kérdés?!" - Cate Blanchett káromkodva vonult ki a tévés interjújárólhttp://www.life.hu/news/20150326-cate-blanchett-karomkodott-es-megsertodott-egy-interjun.htmlCate Blachettre egy kicsit mindig is úgy gondoltunk, mint egy igazi királynőre, hiszen kifogástalan a megjelenése, a viselkedése, nem keveredik botrányokba, nem iszik, nem káromkodik. Azaz várjunk csak! Káromkodva vonult ki egy ausztrál tévé interjúja közben. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.