"Ez a ki***** kérdés?!" - Cate Blanchett káromkodva vonult ki a tévés interjújáról

Forrás: AFP -
interjú káromkodás sértődés Cate Blanchett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cate Blachettre egy kicsit mindig is úgy gondoltunk, mint egy igazi királynőre, hiszen kifogástalan a megjelenése, a viselkedése, nem keveredik botrányokba, nem iszik, nem káromkodik. Azaz várjunk csak! Káromkodva vonult ki egy ausztrál tévé interjúja közben. 

Az Oscar-díjas színésznő azért érkezett az ausztrál tévé The Projekt című műsorába, hogy legújabb filmjéről, a Hamupipőkéről beszélgessen, de a riporter inkább olyan kérdésekkel bombázta, hogy miért nem iszik egy kis sört, hogy ellazuljon, illetve hogy miért nem volt 18+ besorolású a Hamupipőke.

Forrás: AFP

Mikor a riporter ahhoz a kérdéséhez ért, hogy sikerült a színésznőnek macskát sétáltatnia a pórázon, pedig az ő kipróbálta már a barátnője macskájával, és sosem sikerült. Erre Blanchett kifakadt: "Ez a kérdés? Ez a kib*szott kérdés?" és kiment a stúdióból, írja a Daily Mail.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.