Nőügy miatt késelhetett a fiatal férfi a Westendben

Forrás: Thinkstock -
Westend bűnügy késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten a Westend bevásárlóközpontban szúrt meg egy 21 éves fiú egy 24 évest, akit életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak. Nő lehetett a dolog mögött. 

A 24 éves fiatal férfit életveszélyes hasi sérülésekkel szállították kórházba a bevásárlóközpontból. A Blikk információi szerint annak a férfinak a fia volt az áldozat, akit korábban a Népszínház utcai gyilkosság miatt kerestek.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A legutóbbi hírek szerint a két fiú egy lányon kapott össze.

A támadó, akit azonnal elfogtak, azzal védekezett, hogy áldozata véletlenül szaladt bele a késébe.

Négylábú szakember - Kutya vette videóra a lánykérésthttp://www.life.hu/news/20150420-kutya-vette-videora-a-lanykerest.htmlHát ez nagyon cuki! Kurt Gies igazán különleges lánykérést szeretett volna, ezért legjobb négylábú barátjához fordult segítségért.NewsThinkstockPikáns szextitkok Ördög Nóriék hálószobájából - "Mindketten vadak vagyunk"http://www.life.hu/intim/20150421-pikans-szextitkok-ordog-norarol-es-nanasi-palrol-kasza-tibor-musoraban.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál Kasza Tibi műsorában vendégeskedett. Kasza Mr. és Mrs. játékot játszatott Nóriékkal, ahol kapcsolatuk pikáns részletei is terítékre kerültek.IntimOrigo10 órán át szenvedett a lány, hogy eltüntessék a pedofil énekesre emlékeztető tetoválásáthttp://www.life.hu/news/20150420-lostprophets-tetovalasat-tuntette-el-a-lany-mert-a-zenekar-enekese-pedofil.htmlEllia Beasley imádta a Lostprophets zenekart tiniként, ezért tetováltatott magára egy sort a banda egyik dalszövegéből. Az együttes frontemberét 2013-ban pedofília miatt börtönbüntetésre ítélték, korábbi rajongója pedig elhatározta, megszabadul a rá emlékeztető tetoválástól. NewsThinkstockSzívrohamban halt meg az internet sztárjahttp://www.life.hu/news/20150420-szivrohamban-halt-meg-az-internet-sztarja.htmlAz internet népének nagy kedvence, az 59 éves Zolika meghalt. Halálhíre azonban hetekig titokban maradt.News--Döbbenetes! A férfi Istennek képzelte magát és megerőszakolt egy fát http://www.life.hu/news/20150417-megtamadott-egy-rendort-es-megeroszakolt-egy-fat-a-drogos-ferfi.htmlDrog hatása alatt művelt nagyon furcsa dolgokat a 41 éves floridai férfi, Kenneth Julien. NewsThinkstockLecsaphat a NAV a diákhitelesekrehttp://www.life.hu/news/20150417-lecsaphat-a-nav-a-diakhitelesekre.htmlAkár diákhitel-tartozás esetén is intézkedhetnek az adóhivatal végrehajtói. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.