Kováts Adél lányával jótékonykodott

Forrás: redlemon -
Kováts Adél anyák napja Bethesda Kórház lány jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kováts Adél számára a jótékonykodás magától értetődő. A színésznő szerencsés embernek tartja magát, hogy munkájával hozzájárulhat ahhoz, hogy másokon segítsen.

A Hercegnő az anyukám elnevezésű rendezvényen Szoboszlay András grafikusművész készített rajzokat az édesanyákról egy fénykép és gyermekük elmesélése alapján. A képeket a helyszínen megvásárolhatták a résztvevők, és az így befolyt összeggel a Bethesda Kórház Alapítványt támogatták. Kováts Adél, miközben modellt ült, a segítségnyújtás fontosságára hívta fel a figyelmet.

Forrás: redlemon

„Nagyon sok jó alapítvány van, amit érdemes támogatni, a gyermekeket érintő ügyek azonban számomra mindent felülírnak, és nem csak azért, mert édesanya vagyok. Különösen nagy örömmel vállaltam ezért a Bethesda Kórház Alapítvány felkérését, az ő hitelességük számomra mértékadó. Az alapítvány idén novemberben fogja átadni az Anyák Házát, amely azoknak a vidéki szülőknek biztosít szálláslehetőséget, akiknek gyermekei hosszú ideig a Bethesda Kórházban tartózkodnak, és a napi látogatás a rengeteg utazás miatt nem megoldott" – mondta Adél az éppen aktuális akcióról.

A színésznőtől lánya, Laura vette át a szót, aki arról mesélt, hogyan szokta meglepni édesanyját május első vasárnapján: „Minden évben én magam készítek valamilyen apróságot agyagból, papírból, de a legnagyobb ajándék az, ha együtt lehetünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.