Robert De Niro és Zac Efron félmeztelenül pózoltak

Forrás: NORTHFOTO -
lesifotók filmforgatás forgatás Robert De Niro Zac Efron félmeztelen Dirty Grandpa
A két világhírű színész együtt feszített a „Dirty Grandpa" című film forgatásán. Ezzel a fotóval a fiatalabb és idősebb korosztály is megtalálja a számítását.

Robert De Niro és Zac Efron egy jelenet kedvéért mutogatták felsőtestüket. A róluk készült lesifotónak pedig a rajongók örültek a legjobban. A képet látva kíváncsian várjuk már, hogy a film a mozikba érkezzen.

Forrás: NORTHFOTO

Zac Efron plüss méhecskével takargatja péniszét

Ahogy a Life.hu is megírta, Zac Efron nagyon furcsa alsónadrágban járkált a strandon. Szerencsére a színész nem bolondult meg, csak új filmjét forgatja.

A nepáli földrengés egy magyar hegymászó szemével – Exkluzív interjú egy Nepálból hazaérkező hegymászóval http://www.life.hu/news/20150429-csombordi-tibor-hegymaszo-mecs-laszlo-hegymaszoval-jart-nepalban-amikor-a-foldrenges-tortent.htmlCsombordi Tibor Mécs László csapatával járt Nepálban, ahol az Island Peak csúcsát próbálták meghódítani. Ők már túl voltak a mászáson, amikor Katmanduban megmozdult a lábuk alatt a föld.NewsOrigoPozitív szavakat festettek egy budapesti falrahttp://www.life.hu/news/20150429-pozitiv-szavakat-festettek-egy-budapesti-falra-a-szines-varos-csoport-muveszei.htmlAz elhanyagolt I. kerületi falakra a Színes Város Csoport művészei festettek 37 pozitív szót, amellyel új jelentést adtak egy átlagos kerítésnek.News--Könnyek között érkezett Magyarországra Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150428-toaso-elod-konnyek-kozott-erkezett-magyarorszagra-miutan-kalandos-korulmenyek-kozott-kimenekitettek.htmlKalandos körülmények között kimenekítették Bolíviából Tóásó Elődöt, aki hat év után érkezett haza Magyarországra, miután vádalkut kötött a hatóságokkal.NewsFotó: Bielik István - OrigoMa végre kiderül a kis hercegnő neve!http://www.life.hu/news/20150504-hamarosan-bejelentik-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-masodik-gyermekenek-nevet.htmlHamarosan bejelentik, milyen nevet választott a napokban született kislányának Vilmos herceg és Katalin hercegné – előtte azonban még vár rájuk egy találkozó Erzsébet királynővel.News--Váratlanul elhunyt a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, Sheryl Sandbergnek a férjehttp://www.life.hu/news/20150503-sheryl-sandberg-a-facebook-masodik-embere-elveszitette-ferjet-dave-goldberget.htmlA 45 éves Sandberg a Google legmagasabb beosztású női vezetője volt, ma pedig a Facebook ügyvezető igazgatója, úgy is mondhatnánk, hogy a második ember Mark Zuckerberg után. Ő gyászolja most szerelmét.News--Hoppá! Elvitték a hatos lottó főnyereményéthttp://www.life.hu/news/20150503-elvittek-a-hatos-lotto-fonyeremenyet.htmlVolt hat találatos a vasárnapi lottóhúzáson. Ez azt jelenti, hogy egy szerencsés több mint 550 millió forintot nyert.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.