Elhunyt a világ legtetováltabb hölgye - 2000 tetoválása volt

Forrás: NORTHFOTO -
halál Guinness Rekord tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isobel Varley 78 éves korában hunyt el. A nő testét szinte mindenhol tetoválások borították és a tetoválók nagy kedvence volt.

Isobel kivívta magának a világ legtetováltabb nője címet és 2006-ban a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült. A nő testét 2000 tetoválás borította és szinte alig maradt fedetlen terület a bőrén. Isobel 78 éves korában távozott az élők sorából.

Forrás: NORTHFOTO
Fából készített traktor egy magyar férfi http://www.life.hu/news/20150508-fabol-keszitett-traktor-egy-magyar-ferfi-puskas-istvan-traktorvezeto.htmlA tiszalöki, Puskás István mesterművét sokan megcsodálják, hiszen igazi látványosság a fából készült, működő traktor.News--Közeledik az adóbevallás ideje – ne feledd 1%-ról te döntesz!http://www.life.hu/news/20150508-kozeledik-az-adobevallas-ideje-ne-feledd-1szazalekarol-te-dontesz-tamogasd-a-gyerekeket-allatokat-a.htmlKözeledik az adóbevallások leadásának határideje, amely az év legfontosabb időszakát jelenti az 1 százalékos támogatásra jogosult szervezeteknek, alapítványoknak. Most rajtad a sor, hogy beteg gyermekeken, állatokon segíts, vagy a kultúrát támogasd.NewsThinkstockKováts Adél lányával jótékonykodotthttp://www.life.hu/news/20150505-kovats-adel-szineszno-nagylanyaval-jotekonykodott-anyak-napjan.htmlKováts Adél számára a jótékonykodás magától értetődő. A színésznő szerencsés embernek tartja magát, hogy munkájával hozzájárulhat ahhoz, hogy másokon segítsen.News--Sokkoló! Bevarrták a szájukat a rabok Ukrajnábanhttp://www.life.hu/news/20150512-bevarrtak-a-szajukat-a-rabok-ukrajnaban.htmlBrutális módszerrel próbálják Ukrajnában felhívni az emberek figyelmét az ungvári büntetés-végrehajtási intézetében uralkodó embertelen körülményekre az őrizetesek. A rabok arra panaszkodnak, hogy szörnyen bánnak velük az őrök.NewsThinkstock9 mód arra, hogy bolondot csinálj magadból Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150512-9-mod-arra-hogy-beegesd-magad-budapesten-kulfoldikent.htmlIsmét külföldön kerültek terítékre a jó öreg magyar, pontosabban budapesti szokások: ezúttal a Matador újságírója adott néhány jó tanácsot azoknak, akik szeretnék igazi budapestiként élvezni a főváros nyújtotta lehetőségeket – pironkodás és szégyenérzet nélkül.News--Miért hívogatta Erdélyi Mónikát Joshi Bharat?http://www.life.hu/news/20150511-erdelyi-monika-es-joshi-bharat-a-fem3-cafet-vezetik-majd-kozosen.htmlÁltalában a bölcs Joshi Bharat látja el tanácsokkal az embereket, de most állítólag neki volt szüksége útmutatásra.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.