Egykori gyakornoka kitálalt Bill Clintonról

Forrás: MTI/EPA/Pool/THE OKLAHOMAN/Doug Hoke -
Monica Lewinsky szexbotrány Bill Clinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már négy nő állította, hogy a volt amerikai elnök, Bill Clinton zaklatta. A legújabb a listán Kathleen Willey, aki önkéntes gyakornok volt a Fehér Házban. 

Kathleen Willey 1993-tól dolgozott a Fehér Házban, ahol Clinton kampányában gyakornokoskodott. A nő már ekkor is férjnél volt.

Forrás: MTI/EPA/Pool/THE OKLAHOMAN/Doug Hoke

Egy izraeli rádiósnak, Aaron Kleinnek öntötte ki lelkét a nő, és bevallotta, őt is zaklatta a volt elnök, egész pontosan a mellét fogdosta, és megcsókolta, mikor a nő fizetést szeretett volna kérni főnökétől, ugyanis önkéntes gyakornoki pozícióban dolgozott. Állítólag Kathleen kezét is rátette férfiasságára. Willey férje aznap halt meg, a nő dühösen kirohant az irodából. Azóta is meg van róla győződve, hogy férje nem öngyilkos lett, hanem Clinton emberei gyilkolták meg.

Willey azt is elmondta, szerinte Hillary Clinton végig falazott férjének, mert nem akarták elveszteni pozíciójukat.

A rádió csatornát, amelyen az interjút adta, New Yorkban is lehet fogni.

Ma minden kívánságod teljesülhet - Újra 10 milliószoros nap vanhttp://www.life.hu/news/20150602-tizmillioszoros-nap-2015-a-vonzas-torvenye-mukodik.htmlHiszel a vonzás törvényében? Ma újra tízmilliószoros nap van, amikor minden gondolatnak sokkal erősebb az ereje – ne félj élni a lehetőséggel!NewsThinkstockKiderült: Daniel Radcliffe valójában egy időutazó, aki csak szórakozik velünkhttp://www.life.hu/news/20150602-daniel-radcliffe-re-hasonlito-regi-fenykepeket-gyujtottek-ossze-a-reddit-felhasznaloi.htmlMég, hogy nem léteznek időutazók! A Reddit néhány lelkes felhasználója lebuktatta a Harry Potter filmek sztárját, Daniel Radcliffe-et, aki a régmúltban készült fotók tanúsága szerint már valamikor az 1800-as években is élt és virult. Mutatjuk.News--Meghalt Charles Kennedyhttp://www.life.hu/news/20150602-meghalt-charles-kennedy-brit-politikus.htmlMinden idők legfiatalabban megválasztott brit parlamenti képviselőjének halálhírét családja közölte kedd reggel.News--Csiszár Jenő meghajolt az ezerfejű Cézár előtt - Így vélekedik Boggie dalárólhttp://www.life.hu/news/20150601-videolife-riport-csiszar-jenovel.htmlA Life.hu riportere a Fonogram-díjátadón kapta mikrofonvégre Csiszár Jenőt, aki A Dal zsűritagja volt.News--Súlyosan megsérült a színpadon a világsztárhttp://www.life.hu/news/20150601-enrique-iglesias-enekest-egy-dron-tamadta-meg-a-szinpadon.htmlAz énekes kellemetlen helyzetbe került legutóbbi, mexikói koncertjén, egyik rajongója ugyanis egy drónt küldött a zenészre.NewsAFPMegvan, ki ölhette meg Nancythttp://www.life.hu/news/20150522-megvan-ki-olhette-meg-nancyt-az-akacfa-utcaban.htmlNemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség egy kínai férfi ellen, a gyanú szerint ugyanis a 32 éves Yao Gaopeng a felelős az Akácfa utcában meggyilkolt 19 éves lány, Nancy haláláért.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.