Szigetre költözik Angelina Jolie és Brad Pitt

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
Brad Pitt sztárpár színész család Hollywood Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját szigetet venne magának Hollywood kedvenc sztárpárja, ahol gyerekeik végre szabadon szaladgálhatnának, a lesifotósoktól való félelem nélkül.

Elképesztő ötlettel rukkolt elő a hollywoodi házaspár. Az Echinádok elnevezésű szigetcsoporthoz tartozó, Jón-tengeri Gaia-szigetet vennék meg, potom 4,7 millió dollárért, ami átszámítva mintegy 1,3 milliárd forintot jelent. Egy nevét eltitkoló forrás szerint Brad és Angelina azért gondolkozik a vásárláson, mert nyugodt környezetet akarnak biztosítani a gyermeik számára, ahol a lesifotósok elől teljesen elzárva élvezhetnék a szabadidejüket.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

A 43 hektáros szigeten, akár hat villa felépítésére is van lehetőség. A Görögország nyugati partjainál fekvő Echinádok közé 18 sziget tartozik, amelyből hat a katari emír tulajdonában van. A pár nemrég kezde el árulni New Orleans híres francia negyedben álló otthonát, amit 6,5 millió dollárért (1,8 milliárd forintért) hirdették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.